Ezeli rakipler Rachid Ghezzal ile ilgileniyor

Ezeli rakipler Rachid Ghezzal ile ilgileniyor

Beşiktaş'ta sezonun en etkili isimlerinden Ghezzal milli takımda da performansıyla göz doldurdu. Yıldız oyuncunun geleceği için gözler sezon sonuna çevrildi. Beşiktaş oyuncuyu takımda tutmak isterken ezeli rakipleri de transfer için ilgili.

A+A-

Beşiktaş'ın sezon başında Leicester City'den kiraladığı Rachid Ghezzal, Süper Lig'deki performansıyla büyülüyor.

Ligde çıktığı 21 maçta 13 asist yapan ve 1 gol kaydeden Ghezzal bu performansının ardından Cezayir Milli Takımı'na geri döndü. 2018'den bu yana milli formadan uzak olan Ghezzal, 3-3 biten Zambiya maçıyla formasına kavuşurken bir de gol kaydetti.

Foot Mercato'da yer alan habere göre, yıldızının parladığı dönemlere geri dönen Rachid Ghezzal için gözler sezon sonuna çevrildi.

Brendan Rodgers'ın planları arasında yer almayan Ghezzal'ın Leicester City'deki geleceği belirsiz. Beşiktaş sezon sonunda kiralık kontratı bitecek oyuncuyu takımda tutmak istiyor. Ancak habere göre Galatasaray ve Fenerbahçe de Ghezzal için Leicester City'nin kapısını çalabilir. Diğer Avrupa ülkelerinden de oyuncuya ilgi var.

28 yaşındaki Rachid Ghezzal, 2018'de Monaco'dan Leicester City'ye 14 milyon euro'ya transfer olmuştu. Ghezzal geçen sezon ise kiralık olarak Fiorentina forması giymişti.

Bu haber toplam 3669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.