Evram: “Sıkıntıydı, keyfini sürüyoruz ama…”

Evram: “Sıkıntıydı, keyfini sürüyoruz ama…”

Yonpaş Dumlupınar kendi imkanları ile hayata geçirdiği antrenman tesisini geliştirmeye devam ediyor

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, Covid 19 nedeniyle yarım kalan maçların devamıyla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor. Mağusa ekibi kuvvet çalışmalarını kendi imkanları ile hazırladığı kum alanda yapıyor. Yonpaş Arena Antrenman Sahası’nı büyük oranla kendi imkanları ile yaparak çalışmalarını burada sürdüren Dumlupınar, sahanın yanına ayrıca soyunma odası ve kum alan da yaparak tesisini geliştirdi.

Tesislerin yapımı ve geliştirilmesi ile ilgili olarak konuşan Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, “Yıllardır antrenman sahası konusu kulübün sıkıntısıydı, şimdi keyfini yaşıyoruz. Ama herkes devlet desteği ile yaptırabilirken biz kendimiz yaptık” dedi.

 

Evram: “Devletten destek almadık. Harcanan rakamlarla kulübü başka alanlarda yukarı çekebilirdik”

Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, “İlk başta antrenman sahasının tellemesini Spor Dairesi ile birlikte yaptık. Sahanın ekimi ile ilgili de ciddi bir yatırım yaptık. Ekipman, araç, gübre ve kumu biz karşıladık. Ancak geçtiğimiz yıl bunları yaptıktan sonra sahadan verim alamadık. Genel kuruldan sonra bir şirketle anlaştık, tüm çimi söktük. Suyumuzun tuzlu olduğunu öğrendik. Ona göre adımlar attık” dedi.

“Bu yıl sahanın ekilmesi dahil danışmanlık hizmeti aldık. Hiçbir şeyi devletten almadık” diyerek sözlerini sürdüren Evram, “Kısaca tüm masrafları biz yaptık. Sonrasında futbolcular için şok havuzu, malzeme odası, son olarak da soyunma odası ve kum alanı yaptık. Bu noktada yapılacak bir şey kalmadı” dedi. Evram, “Bu yıllardır kulübün sıkıntısıydı, şimdi keyfini yapıyoruz. Ancak ağrımıza giden herkes devletten her şeyi yaptırabilirken, biz kendimiz yaptık. Bu paraları kulübü yukarıya çıkarma adına başka yerlere harcayabilirdik” dedi.

 

Bu haber toplam 1970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.