Eski United oyuncusu, Kıbrıs'ta 17 gün kalabildi

Eski United oyuncusu, Kıbrıs'ta 17 gün kalabildi

Güney Kıbrıs 1. Lig ekiplerinden Apollon Limasol eski Manchester United oyuncusu Buttner ile sözleşme imzaladıktan 17 gün sonra oyuncuyu serbest bıraktı

A+A-

Bir dönem Manchester United forması da giyen Hollandalı oyuncu Alexander Buttner, Kıbrıs ekibi Apollon Limasol'a transfer olmuştu. Goal.com'un haberine göre bu transferinden üzerinden 17 gün geçtikten sonra Apollon Limasol, Alexander Buttner'in sözleşmesini fesh etti. Kıbrıs ekibi sözleşme feshine gerekçe olarak ise oyuncunun fazla kilolarını ve sağlık taramasından geçemediğini gösterdi.

Hollandalı oyuncu ise bunun doğru olmadığını belirterek kulübün sözleşmedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği ve ikramiyelerin iptal edildiğini belirterek takımdan kendisinin ayrıldığını açıkladı.

 

Ferguson transfer etmişti

Manchester United'ın efsane menajeri Alex Ferguson zamanında takıma transfer edilen Buttner için İskoç teknik adam o dönem verdiği demeçte, "Alexander, Avrupa'nın en iyi genç sol beklerinden biri ve onu transfer etmekten mutluluk duyuyoruz. O bir süredir izlediğimiz bir oyuncu... Oynadığı pozisyonda gerçekten heyecan verici" ifadelerini kullanmıştı. 

Bu haber toplam 1899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler