"Eserinizle gurur duyun..."

"Eserinizle gurur duyun..."

Çetinkaya transferi gerçekleşemeyen Çağdaş Arslan'dan çarpıcı açıklamalar...

A+A-

Bonservisi Yenicami'de olan ve bu sezon kiralık olarak Çetinkaya'da oynamak isteyen Çağdaş Arslan, gerçekleşemeyen transferi sonrasında açıklama yaptı. Arslan, futbolun artık kendisi için birşey arz etmediğini ve 8 yıllık futbol hayatına son verdiğini ifade etti.

 

Çağdaş Arslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;   

"Bir çocuk düşünün 14 yaşından beri kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve futboldan gelirini sağlayan... Tüm hayatı futboldan bir beklentisi içinde olan öyle bir zamandayız ki hic bir insanın ne duygusu, ne de vicdanı kalmamış. Ağızdan çıkan her kelimeye dikkat etmeli insan çünkü bir insanın hayatına dokunabilir. Ben, istediğim yerde oynayamadıktan sonra futbol oynamak benim için birşey arz etmiyor. Bu yüzden, 8 yıllık futbol kariyerimi noktalıyorum. Benim için futbolun bu saaten sonra hiç bir önemi yok ve şunu anlıyorum ki benim hayatım ve geleceğim hiç kimsenin zerre kadar umrunda değil. Son olarak da şu söylemek istiyorum, futbol ile geçimini sağlayan bir insanın hayatıyla hiç acımadan oynayan herkesi vicdanı ile baş başa bırakıyorum. İyi arkadaşlıklar, abiler, dostluklar kazandım. Hepiniz sağlıcakla kalın eseriniz ile şimdi gurur duyun..."

 

Süreç nasıl gelişmişti?

Yeni sezon hazırlıkları başlar başlamaz Çetinkaya oyuncuyu transfer etmek için Yenicami'nin kapısını çalmış, yapılan görüşmeler neticesinde iki ekip oyuncunun bonservisli transferi konusunda anlaşmıştı. Yapılacak işlemler için 16 Ağustos günü olarak anlaşan iki ekip, Çetinkaya'nın o tarihte konu hakkında girişim yapmaması sonucu, Yenicami'yi transferden vazgeçirmişti. Yenicami kulübü aynı günün akşamında bir açıklama yaparak, oyuncunun bu sezon kesinlikle Çetinkaya forması giymeyeceğini açıklamıştı. O günden bu yana Çetinkaya oyuncu için girişimlerini sürdürse de transfer sonuçsuz kaldı.

Oyuncu geçtiğimiz sezonda da kiralık olarak sarı kırmızılı ekipte forma giymiş, iki kulübün anlaşması sonucunda yeni sezon idmanlarına da çıkmıştı.

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.