Esentepe’den ‘Küfüre Hayır’

Esentepe’den ‘Küfüre Hayır’

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Esentepe, sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada tribünlere gelecek olan taraftarlarından küfür etmemelerini talep etti.

A+A-

“Esentepemizin geleceği için; Tribünde küfüre hayır” başlığı ile yayınlanan görselde “Esentepe Spor Kulübümüzü desteklemek amacı ile bugünden sonra; tribüne gelecek olan taraftarlarımızdan çocuklarımız için tribünlerde küfür etmemelerini talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

                                                                                                                           

“Tribünlerde çocuk ve bayanların olduğunu unutuyoruz”

Görselde yer alan kulüp başkanı Umut Bahadır’ın açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi: “Tribünlerimizde çocuklarımızın, bayanlarımızın olduğunu hepimiz unutarak karşılaşma esnasında kendimizi maçın atmosferine kaptırıp hepimiz bunları yapmaktayız. Esentepe Spor Kulübü yönetim kurulu olarak ilk önce kendimize, daha sonra tribünlere çeki düzen vereceğimizi, yaptığımızın spordan ibaret olduğunu unutmadan ESENTEPE başarısı için yolumuza devam edeceğiz. Tüm kulüplerimizin de aynı hassasiyeti göstermesini bekler futbolun geleceği için artık herkes bir adım atmalı diyoruz.”

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.