Esentepe’den Birinci’ye destek

Esentepe’den Birinci’ye destek

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) 5 Haziran'da yapılacak olan genel kurulunda başkan adayı olacağını açıklayan Tekin Birinci’ye Birinci Lig ekibi Esentepe Kurtuluş Kültür ve Spor Kulübü’nden destek geldi.

A+A-

Esentepe Spor Kulübü'nde dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, KTFF başkanlığına adaylığını açıklayan Tekin Birinci’nin federasyon başkanlığı seçiminde aday gösterilmesi yönünde karar aldı.

Alınan karar sonrası Esentepe Spor Kulübü başkanı İbrahim Beyazbayram, başkan adayı Tekin Birinci'nin "Geçmişten günümüze kulübümüz ile aile olarak bağları var. Özellikle onursal başkanımız Hasan Birinci’nin 18 yıllık başkanlığı döneminde kulübümüze kattığı sayısız başarılar ortadadır. Genç arkadaşımız Tekin Birinci’ye çıktığı bu yolda başarılar dileriz." dedi.

Geçtiğimiz hafta resmi başvuru esnasında tüzük gereği genel kurulda oy kullanan üyelerden birinin önerisi ile aday olunan başkanlık için Birinci’yi öneren kulüp BTM ekibi Karadeniz 61 olmuştu. Birinci adaylık başvurusu esnasında olası başvurusunun kabul görmemesi durumunda bir Süper Lig kulübünden öneri getireceğini ifade etmişti. Yaşanan son gelişme sonrası Birinci Lig’den Esentepe, Birinci’yi öneren kulüp oldu.

 

Başvuru için son gün bugün

KTFF'nin 5 Haziran'da gerçekleştireceği Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi başkan adaylığı için resmi başvuru süreci bugün saat 16.00'da tamamlanacak.

Bu haber toplam 907 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.