Esentepe Süper Lig’de

Esentepe Süper Lig’de

AKSA Birinci Lig’in 30’uncu hafta maçlarının ardından Süper Lig’e direkt yükselen ikinci takım Esentepe oldu.

A+A-

Son olarak 2018-19 sezonunda Süper Lig’de yer alan Esentepe, 5 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselmenin sevincini yaşadı.

Ligin son haftası öncesi Esentepe’ye 1 puan Süper Lig’e terfi etmek için yeterliydi. Erdal Barut Stadı’nda konuk ettiği Binatlı ile 0-0 berabere kalan Esentepe 51 puan ve aynı puanla sezonu tamamlayan Gönyeli’ye ikili averaj üstünlüğü sağlayarak şampiyon Miracle Değirmenlik’in ardından Süper Lig’e direkt yükselen ikinci takım oldu.

 

Kansu: Bu yıl çok inanmıştık

Esentepe’yi daha önce 2017-18 sezonunda da Süper Lig’e taşıyan Teknik Direktör Davut Kansu, müsabakanın ardından duygularını Bayrak Radyosu’na paylaştı. Sözlerine “Çok mutluyuz, üç yıldır Play-off oynuyoruz” diyerek başlayan Kansu, “Bu yıl çok inanmıştık. İlk yarıyı müthiş durumda bitirmiştik. İkinci yarının zor geçeceğini herkes biliyordu. Hedefe ulaştığımız için çok mutluyuz. Artık bu coşkuyu yaşayıp, dinlenip önümüzdeki yıla hazırlanacağız. Emeği geçen yönetici, taraftar, malzemeci, futbolculara, herkese çok teşekkür ederim. Bu heyecanı bizlere yaşatan tüm rakiplerimize de çok teşekkür ederim. Play-off, Play-out oynayacak rakiplerimize de sonuz başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.