“Esentepe maçını telafi etmek istiyoruz”

“Esentepe maçını telafi etmek istiyoruz”

Miracle Değirmenlik Teknik Direktörü Özgü Bayraktar Birinci Lig’in 5’inci haftasında oynanacak olan Yalova maçı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

A+A-

Zorlu deplasmanda 3 puanı alıp Esentepe maçının beraberliğini telafi etmek istediklerini ifade eden Bayraktar, önlerine bakmak zorunda olduklarını söyledi. Ligin beşinci hafta karşılaşmasında 22 Ekim Cumartesi günü Yalova deplasmanına çıkacak olan Miracle Değirmenlik’te teknik direktör Özgü Bayraktar karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi;

“ Şu an itibariyle kaybetmeyen bir Miracle Değirmenlik doğru işleri yapmaya devam edecek olan ve her türlü olumsuzluğa rağmen kaybettiğimiz iki puan var. Geriye bakarak yaşayamayız, bu hafta Yalova karşısında kazanıp 3 puanı alıp Esentepe maçını telafi etmek istiyoruz. Yalova deplasmanı ligin zorlu deplasmanlarından bir tanesi. Yalova geçmiş yıllarda kupa finali oynamış bir camia, bu nedenle rakibimize duyduğumuz ciddiyet ve saygı ile haftayı ya da maç öncesini bitirmek üzereyiz. Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız maçı kazanıp önümüze bakmak istiyoruz. Kırmızı kart cezalısı Halil dışından Şükrü’nün dış menisküsünde yırtık olabileceği doktor tarafından aktarıldı. En iyi oyuncu grubu ile yola devam ediyoruz. Kayıpsız gitmek elbette istiyorduk. Ancak geriye bakarak yaşayamayız. Bu hafta kazanıp telafi etmek en büyük düşüncemizdir.”

Bu haber toplam 342 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.