Esendağlı adı yaşatılıyor

Esendağlı adı yaşatılıyor

Yeni sezonda Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı’nın adı “Turgut Esendağlı Stadı” olacak.

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Ozanköy’ün maçlarını oynadığı Mustafa Özkayım Stadı’nın adı bir yıllığına "Turgut Esendağlı Stadı” olarak anılacak.

Birinci Lig’in bir diğer ekibi Girne Halk Evi’nin Kulüp Başkanı Veli Esendağlı'nın verdiği bilgiye göre, önceki akşam Ozanköy Spor Kulübü yetkilileri ile yapılan anlaşma sonunda Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı'nın adı 50 bin TL karşılığında bir yıllığına Turgut Esendağlı olarak değiştirildi.

Başkan Esendağlı, Ozanköy ile yaptıkları görüşmeleri sonunda ilk stadın adının değişmesi kınusunda 1 yıllık anlaşma sağladıklarını ve stadın önümüzdeki sezon "Ozanköy Turgut Esendağlı Stadı" olarak anılacağını belirtti.

Doğan Türk Birliği’nin eski başkanlarından olan ve ömrünü futbola adamış bir isim olan Turgut Esendağlı, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun ilerlemesi için önemli sorumluluklar üstlenmişti. 2017 yılında İngiltere’de hayatını kaybeden Turgut Esendağlı, GHE Başkanı Veli Esendağlı’nın da kardeşiydi.

Öte yandan Veli Esendağlı, ayrıca Ozanköy’den Bekir Yıldız'ın yanı sıra Feyyaz Gül ve TC'li Mustafa Çiçekli’yi transfer ettiklerinin altını çizdi.

Bu haber toplam 1277 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.