Erten oynuyor, Efes kazanıyor

Erten oynuyor, Efes kazanıyor

Anadolu Efes forması giyen Kıbrıslı Türk Erten Gazi, kendisine verilen süreyi olumlu değerlendiriyor

A+A-

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes forması giyen Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten Gazi, takımı ile ligde oynadığı altıncı maçı da kazanarak altıda altı yaptı.

Ligin altıncı haftasında Büyükçekmece Basketbol’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuk eden Anadolu Efes, rakibini 98-79 mağlup etti.

Erten Gazi müsabakaya ilk 5’te başladı ve toplamda 29 dakika 4 saniye süre aldı. Temsilcimiz 11 sayı kaydederken 1 ribaunt ve 3 asist yaptı.

Ertenli Anadolu Efes, THY Euroleague mücadelesinde 5 Kasım Perşembe günü Maccabi Playtika Tel Aviv’i konuk edecek. Mücadele ülkemiz saati ile 19.30’da başlayacak.

 

Ataman'dan övgü: Kazancımız Erten oldu

Karşılaşmanın ardından değerlendirme yapan Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman, Erten Gazi'yi övdü. Ataman "Kazancımız Erten oldu" diyerek şu sözleri sarf etti:

"Bugünkü oyundan memnunum. Cuma akşamı Olympiakos maçından sonra biraz yorgunluk vardı takımımda, çok süre alan oyuncularımızı dinlendirdik bu akşam. Aslında biraz risk de aldık, çünkü Büyükçekmece'nin özellikle dış oyuncuları çok etkili, çok skorer oyuncular. Dunston'ın gözünde bir problem vardı, onu da kadroya alamadık. Bugün kazancımız Erten Gazi oldu, hem savunmasıyla hem de hücumdaki üretkenliğiyle daha ilk senesinde bize çok şey katacağını gösterdi. Diğer genç oyuncumuz Yiğitcan Saybir de çok etkili oldu. Buğrahan Tuncer da lig maçlarında çok katkı veriyor. Türk oyuncularımız Euroleague maçlarında daha az süre aldığı için, lig maçlarında çok daha hazır oluyorlar. Oyuncularımızın bu performansları onları Euroleague'de daha cesaretli kullanmamızı sağlayabilir."

Bu haber toplam 6534 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.