Erten Gazi tecrübelerini aktardı

Erten Gazi tecrübelerini aktardı

Erten Gazi tatil için geldiği Kıbrıs’ta hemen hemen her gün küçük basketbolcularla bir araya geldi

A+A-

Anadolu Efes forması giyen Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten Gazi, sezonun tamamlanmasıyla birlikte tatilini Kıbrıs’ta geçirdi. Yaklaşık 10 günlük tatili süresince Kıbrıs’ın kuzeyinde hemen hemen her bölgede küçük basketbolcularla bir araya gelen Gazi, hem deneyimlerini aktardı, hem de eğitim ve spor yaşantısının birlikte devamına yönelik tavsiyelerde bulundu.

erten-gazi-4.jpg

YDÜ’de tecrübelerini aktardı

Adaya gelişinde ilk olarak Levent Koleji’nin mezuniyet törenine katılan Gazi, Türkiye’de başarılı olan basketbolculara sürpriz yaptı.

erten-gazi-3.jpg

Ardından Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle söyleşiye katılan Gazi, RA 25 Spor Salonu’nda yer alan etkinlikte ayrıca çocuklarla birlikte antrenman yaptı.  

erten-gazi-5.jpg

CBA küçükleri ile buluştu

Gazi, ülkemizin başarılı sporcular yetiştiren bir diğer basketbol okulu Cyprus Basketball Academy (CBA) tarafından düzenlenen etkinlikte akademi sporcuları ile bir araya geldi. Küçüklere imza dağıtan Gazi, hem onlara tecrübelerini aktardı, hem de birlikte antrenman yaparak güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

erten-gazi-001.jpg

İmza gününe yoğun ilgi

Erten Gazi, ayrıca sporseverlerle imza gününde buluştu. Temsilcimizin sponsoru da olan Under Armour markasının adadaki mağazasında gerçekleşen imza gününe yoğun bir ilgi olurken, yine genç sporculara tecrübelerini aktarma fırsatı buldu.

erten-gazi-6.jpg

Girne, Güzelyurt ve Mağusa’da küçüklerle bir araya geldi

Anadolu Efes’teki temsilcimiz bölgelerde faaliyet gösteren basketbol okullarının öğrencileri ile buluştu.

Girne’de Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Akdeniz Spor Birliği sporcuları ile buluşup tecrübelerini aktaran Gazi, Mağusa Gelişim Akademisi organizesinde MGA’nın Sakarya’da bulunan spor salonunda profesyonel hayat ve basketbol söyleşisine katılarak sporcularla antrenman yaptı. Güzelyurt Spor Salonu’nda da Up Basketbol Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Erten, tatilinde küçük basketbolculara bolca zaman ayırarak tecrübelerini aktarma şansı bulmuş oldu.

erten-gazi-2-001.jpgmanset-001.jpg

Sezonu iki kupa ile kapatmıştı

Anadolu Efes ile 2021-22 sezonunu yoğun bir şekilde geçiren Erten Gazi, THY Euroleague’i üst üste ikinci kez kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca Türkiye Kupası sevinci de yaşayan Erten’li Efes, Basketbol Süper Lig’i ikinci olarak tamamladı.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.