Erkeklerde GG – UKÜ finali

Erkeklerde GG – UKÜ finali

Hentbolda erkekler Süper Ligi’nde Çarşamba akşamı oynanan karşılaşmalar sonrasında finalinin adını belli oldu

A+A-

Hentbol Play – off’un sonuna gelinirken Erkekler Süper Lig’de finalin adı belirlendi.

China Bazaar Gençlik gücü’nün Salı akşamı adını finale yazdırmasından sonra, Çarşamba akşamı da Mağusa Gelişim Akademisi’ni (MGA) ikinci karşılaşmada da mağlup eden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), adını finale yazdırdı. Kadınlar Süper Lig Play – off ikinci maçında ise UKÜ – Levent’i ikinci karşılaşmada da mağlup ederek adını finale yazdıran ilk takım oldu. Play – off son maçında ise bu akşam Mağusa’da DAÜ – DİGEM takımları karşı karşıya gelecek.

 

UKÜ rakibini bekliyor

Gecenin ilk maçında Kadınlar Süper Lig Play – off ikinci karşılaşmasında UKÜ ile Levent takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibini 34 – 25 mağlup eden UKÜ, ikinci karşılaşmayı da 45 – 28 alarak kadınlarda finale yükselen ilk takım oldu. Maçın ilk devresini 21 – 11 önde kapatan UKÜ, etkili oyununu maçın ikinci devresinde de sürdürerek sahadan 45 – 28 galip ayrıldı. UKÜ’de Deniz 7 golle maçı tamamlarken, Levent’de 8 gol kaydeden Pınar maçın en skorer ismi oldu.

 

UKÜ, GG’nin rakibi oldu

Gecenin ikinci maçında ise erkeklerde UKÜ ile MGA takımları Play – off ikinci karşılaşmasında bir araya geldi. İlk maçta rakibi MGA’yı 32 -27 mağlup eden UKÜ, ikinci karşılaşmayı da 30 – 25 kazanarak adını finale yazdırarak GG’nin rakibi oldu. Maçı 11 golle tamamlayan UKÜ oyuncusu Berkem, maçın adamı olurken, UKÜ aldığı galibiyetle final maçını beklemeye başladı.

Bu haber toplam 872 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.