Erdoğuş: Her şey gençler ve çocuklarımız için

Erdoğuş: Her şey gençler ve çocuklarımız için

Mormenekşe altyapı koordinatörü Halil Erdoğuş, tüm çocukların en iyi şartlarda antrenman yapabilmesi için çalışacaklarını, amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için en iyi yol olan sporun içerisinde tutmak olduğunu belirtti.

A+A-

Kulübün sosyal medya hesabına yaptığı açıklamada Mormenekşe U17 ve U15 ile U12 takımları altyapı koordinatörü olarak göreve getirildiğini belirten Erdoğuş, “Mormenekşe başkanı ve yönetimine bana gösterdikleri ilgi ve güven dolayısı teşekkür ederim. Bugün itibari ile görevimizin başındayız. Mormenekşe altyapı koordinatörü olarak tüm çocuklarımızın en iyi şartlarda antrenman yapmaları için hep birlikte çalışacağız. Amacımız çocuklarımıza spor yaptırmak ve onları spor içerisinde tutabilmek. Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutmanın en iyi yollarından birisi de şüphesiz spordur. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Tüm sporcularla A takım başta olmak üzere tüm faaliyet gösteren takımlarla birlikte çok güzel bir sezon geçireceklerine inandığını kaydeden Erdoğuş, “Hepimiz geleceğimiz olan çocuklarımız için maddi manevi elimizden geleni yapmaya hazır olmalıyız. Çünkü Başka Mormenekşe Yok! Her şey gençler ve çocuklarımız için” dedi.

Bu haber toplam 689 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.