Erdinç geldi, Ozan gitti

Erdinç geldi, Ozan gitti

Doğan Türk Birliği daha önce de takımda görev yapan Erdinç Börekçi’yi Çetinkaya’dan bonservisli olarak transfer etti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, bonservisi Çetinkaya’da bulunan ve geçtiğimiz yıl Baf Ülkü Yurdu’nda kiralık olarak forma giyen Erdinç Börekçi’yi renklerine kattı. Girne ekibi Çetinkaya’nın kaleci Ozan Mercan talebi sonrası söz konusu transfer çerçevesinde Çetinkaya’dan Erdinç Börekçi’yi talep etti. Varılan anlaşma sonrasında Doğan Çetinkaya’dan 40 bin Türk Lirası alırken kaleci Ozan Mercan’ı kiralık olarak verdi.

 

10 sezon sonra yeniden Doğan’da

Deneyimli orta saha oyuncusu Erdinç Börekçi daha önce 2009 – 2010 futbol sezonunda Doğan Türk Birliği forması giymişti. Borekçi, o dönem 1. Lig adı ile oynanan ülke futbolunun en üst liginde şampiyon olan Doğan Türk Birliği’nin önemli isimleri arasında yer almıştı.

 

Kamp başladı

Öte yandan Doğan Türk Birliği yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler bu bağlamda bugün Lords Palace Otel’de kampa girdi. Hazırlıklarını 25 Temmuz Perşembe gününe kadar burada sürdürecek olan Doğan, kampın son günü Pia Bella Sahası’nda Süper Lig’in yeni ekibi Düzkaya ile hazırlık maçı oynayacak. Doğan 27 Temmuz cumartesi günü ise Esentepe’de Esentepe ile ikinci hazırlık maçını oynayacak.

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.