Erbulut Cimnastik, Balıkesir’de yarıştı

Erbulut Cimnastik, Balıkesir’de yarıştı

Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği 5. Balıkesir Cimnastik Şampiyonasına katıldı.

A+A-

Near East Bank, cimnastik sporunu ülke gençlerine sevdirmek, spor yapmalarını sağlamak, sağlıklı bireyler ve milli sporcular yetiştirmek amacıyla kurulan Erbulut Cimnastik İhtisas Derneğine geçtiğimiz yıl sponsor olmuştu. Derneğe bu sene de sponsorluğunu devam ettiren Near East Bank, spor turnuvalarında takımların ve sporcuların yanında olmanın gururunu yaşıyor.

Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği 31 Ocak-2 Şubat 2023 tarihlerinde Türkiye’nin Balıkesir şehrinde düzenlenen 5. Balıkesir Ulusal Cimnastik Şenliği Yarışması’nda yer aldı. Her yıl düzenlenen turnuvalara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan 30’u aşkın kulüp ve 500’e yakın sporcu katılıyor.

Bu yıl, Kuzey Kıbrıs’tan turnuvaya katılan olan tek kulüp olmanın heyecanı ile Türkiye’ye giden Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği, 32 sporcu, 5 antrenör ve velilerle birlikte toplam 73 kişilik kafileyle katıldı.

5. Balıkesir Cimnastik Şampiyonasında 7 farklı kategoride takım olarak mücadele eden derneğin 2 sporcusu da ferdi olarak yarıştı.

Near East Bank’ın derneğin sponsor bankası olmasıyla ilgili konuşan Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu; “Kuzey Kıbrıs ve yurt dışındaki yarışmalarda önemli dereceler alarak birçok sporcu yetiştiren Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği’nin, çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine önemli katkı sağlayan spor dallarına yönelmesinde ve yeteneklerini keşfetmesinde ciddi bir rol üstlenmesinden  dolayı derneğe maddi manevi desteğimizle her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Ülkemizde sporla gelişen nesiller yetiştirmek misyonuna Bankamız olarak katkımızı devam ettiriyoruz. Bu yıl 5.’si düzenlenen Balıkesir Ulusal Cimnastik Şenliği Yarışması’na katılan başta sporcularımıza ve antrenörlerine başarılar dilerim” dedi.(lha)

Bu haber toplam 1002 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.