“En iyi şekilde hazırlanıyoruz”

“En iyi şekilde hazırlanıyoruz”

Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu 3 günlük kamplarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi, çalışmaların yoğun bir tempoda geçtiğini anlattı ve takımından memnun olduğunu söyledi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’da teknik direktör Sedat Devecioğlu, hafta içinde yaptıkları 3 günlük kampı YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Hazırlıkların “olumlu” bir havada geçtiğini aktaran Devecioğlu, liglerin ertelenmesiyle birlikte hazırlık sürecinin 9 haftaya yükseldiğini ve bu süre içerisinde lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz sezon, yerli statüde Yonpaş Dumlupınar forması giyen Nijeryalı oyuncu Oladimeji Adewole’nin Nijerya uyruklu kişilere uygulanan vize statüsünden dolayı henüz takıma katılamadığından da bahseden deneyimli teknik adam, bu konuda hükümetten destek istedi.

 

“En iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz”   

Gerçekleştirdikleri yurt içi kampını ve hazırlık sürecini değerlendiren Yonpaş Dumlupınar teknik patronu Sedat Devecioğlu, yoğun bir tempoda lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Devecioğlu, “1-3 Ağustos tarihleri arasında günde çift idman yapacak şekilde kısa bir kampımız oldu. Kamp boyunca sabahları taktiksel, akşamları fiziksel çalıştık ve ilk kamp sürecimizi tamamladık. Hazırlıklarımız olumlu bir havada geçiyor ve çok memnunum. Bu hafta sonundan itibaren 3’üncü haftayı doldurmuş olduk, liglerinde ertelenmesiyle toplamda 9 haftalık bir hazırlık sürecimiz var. 15-20 Ağustos Bolu’da kamp yapacağız. Bu süreç içerisinde de 10 hazırlık maçı oynayacağız. Lige en hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yönde” dedi.  

 

“Oladimeji Adewole henüz gelmedi hükümetten bir adım atmasını bekliyoruz”

Geçtiğimiz sezon, yerli statüde Yonpaş Dumlupınar forması giyen Nijeryalı oyuncu Oladimeji Adewole sarı kırmızılıların hazırlıklarına henüz katılmış değil. Konu hakkında da bilgi veren teknik direktör Devecioğlu Nijerya uyruklu kişilere uygulanan vize statüsünden dolayı oyuncunun henüz adaya gelemediğini aktardı, oyuncunun ne zaman geleceğini de henüz bilmediklerini ifade etti.

Devecioğlu konu hakkında, “Hükümetin bu konuda adım atmasını bekliyoruz. En azından futbolculara uygulayacakları imtiyazla oyuncumuzu en kısa zamanda aramıza katmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.