“En faydalısını seçeceğiz”

“En faydalısını seçeceğiz”

Süper Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Mağusa Türk Gücü’nde yabancı oyuncu arayışları sürüyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Koral Bozkurt’un başkanlığı ile birlikte hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Mağusa Türk Gücü’nde (MTG) göreve başlayan teknik direktör Fırat Canova, yerli oyuncu transferini henüz kapatmadıklarını, daha fazla takıma faydalı olabilecek en iyi yabancı oyuncuyu belirlemek için çalışmalar yapıldığını belirtti. Fırat Ersalan, Halil Turan, Arif Uysal, Sami Yahat ve Adil – Halil Uçar kardeşleri kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken MTG’de tek amaç en iyi yabancı oyuncuyu bulmakta kaldığının altını çizen MTG Teknik Direktörü Fırat Canova, “Şu an takımla birlikte idmanlara katılan ve kendilerini göstermeye çalışan dört tane yabancı oyuncu bulunmaktadır. Geçtiğimiz sezonlarda takımda forma giyen Mike ve Kabore’yi henüz geri çağırmadık. Ancak 18 Ağustos’da gideceğimiz Topuk Yaylası’ndaki kampa kadar bu oyuncuları belirleyip bizimle birlikte kampa götürmek arzusundayız” dedi.

MTG Teknik Direktörü Fırat Canova: “Geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Mike ve Kabore’yi henüz geri çağırmadık. Şu anda takımla birlikte idmanlara çıkan dört yabancı oyuncunun kalitelerine göre davranacağız”

Canova, “Transferler devam edecek”

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesisleri olan Canbulat Stadı’nda haftanın altı günü sürdüren MTG’de teknik direktör Fırat Canova, Çarşamba günü Girne’de Pia Bella sahasında Doğan Türk Birliği ile hazırlık maçı yapacaklarını ve bu karşılaşmada yabancı oyuncularla ilgili kararın verilebileceğini söyledi. Transfer dönemi sona ermeden MTG’de trasferlerin devam edeceğini belirten Canova, “Kasım Tağman transferi şu an için askıya alınmış olarak duruyor ve her an bu transferi de gerçekleştirebiliriz” dedi. 

Bu haber toplam 1974 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.