En çok görevi Dayı  ve Hamamcoğlu aldı

En çok görevi Dayı ve Hamamcoğlu aldı

Süper Lig, Birinci Lig, Play-off, Play-out, Northernland Kıbrıs Kupası ve sezon öncesi oynanan Osman Uçaner Süper Kupa karşılaşması ile beraber toplam 534 maç oynandı. Bu maçlar içerisinde en çok maç yöneten isimler Fehim Dayı ve Utku Hamamcoğlu oldu.

A+A-

Futbolda 2023-24 sezonu erkekler kategorisi AKSA Süper Lig, Birinci Lig, Play-off, Play-out, Northernland Kıbrıs Kupası ve sezon öncesi oynanan BRT 60. Yıl Süper Kupa karşılaşması ile beraber toplam 534 maç oynandı. Bu maçlar içerisinde en çok maç yöneten hakemler Fehim Dayı ve Utku Hamamcıoğlu oldu. Süper Lig’de en fazla maçta düdük çalan hakemler Kerem Eran, Utku Hamamcıoğlu ve Evren Karademir, Birinci Lig’de en fazla orta hakem olarak görev yapan isim ise Hakan Ünal olarak kayıtlara geçti. Ali Özer ise tüm kategorilerde görev yapan tek hakem olarak sezonu tamamladı.

Süper Lig’de üç isim

AKSA Süper Lig’de normal sezonda 240 maç oynanırken 23 farklı isim orta hakem olarak görev yaptı. Süper Lig’in normal sezonunda en fazla görev alan isimler ise 20’şer maç ile Kerem Eran, Utku Hamamcıoğlu ve Evren Karademir oldu. Bu isimlerin ardından 18’er maç ile Fehim Dayı ve Şakir Azizoğlu geldi. Osman Özpaşa ise 17 Süper Lig maçında görev yaptı.

Birinci Lig’de Hakan Ünal

AKSA Birinci Lig’in normal sezonunda toplamda 240 maç oynandı. Bu maçlarda 26 farklı isim orta hakem olarak görev yaparken, en fazla görev alan hakem ise 2022-23 sezonunda olduğu gibi bu sezon 19 maç ile Hakan Ünal oldu. Hakan Ünal’ın ardından 17 maç ile İsmail Ercan ve 15 maç ile Hüseyin Eyyüpler en fazla görev yapan hakemler oldular.

Kıbrıs Kupası

Northernland Kıbrıs Kupası’nda 37 maçın oynandığı 2023-24 sezonunda 17 farklı isim düdük çaldı. Organizasyonda 4’er maç yöneten Fehim Dayı ve Şakir Azizoğlu, kupada en fazla görev alan isimler oldular. Kerem Eran, Osman Özpaşa, Hüseyin Eyyüpler ve final mücadelesini yöneten Turgay Misk ise 3’er kupa karşılaşmasında orta hakem olarak görev yaptı.

Liglede Play-off ve Play-out mücadeleleri

Süper Lig ve Birinci Lig’de Play-off ve Play-out mücadelesinde toplamda 12 hakem görev yaptı. Bu hakemler içerisinde en çok maç yöneten isim 3 maç ile Utku Hamamcıoğlu oldu. Sezener ayrıca her kategoride düdük çalan tek isim olarak kayıtlarda yer aldı.

Tüm kategorilerde en çok görev Hamamcıoğlu ve Dayı’nın

AKSA Süper Lig, Birinci Lig, Northernland Kıbrıs Kupası, Play-off ve Play-out mücadeleleri değerlendirildiğinde bu kategorilerde en çok orta hakem olarak görev yapan isimler Fehim Dayı ve Utku Hamamcıoğlu oldu. Fehim Dayı Süper Lig’de 18, Birinci Lig’de 10, Play-off/out mücadelesinde 1, Kıbrıs Kupası’nda 4 olmak üzere toplamda 33 maçta görevlendirildi. Aynı şekilde Utku Hamamcıoğlu da 20 Süper Lig, 8 Birinci Lig, 3 Play-off/out ve 2 Kıbrıs Kupası olmak üzere 33 maçta görev yaptı.

ghj.jpg

Bu haber toplam 704 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.