“En büyük başarımız, birlikteliğimiz”

“En büyük başarımız, birlikteliğimiz”

Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, ligin sekiz haftalık dönemini değerlendirdi

A+A-

“TAKIMIMDAN ÇOK MEMNUNUM”… Toygar Davulcu: “Hem saha içindeki duruşumuz, hem saha dışındaki tavırlarımızla ben takımımdan çok memnunum. Çok iyi bir birliktelik yakaladık. Güzel bir aile ortamımız var. En büyük başarımız da bu birlikteliğimizdir”

 

AKSA Süper Lig’in 8 haftalık dönemi geride kalırken, Cihangir hafta sonu karşılaşacağı lider Mağusa Türk Gücü gibi namağlup yoluna devam eden iki takımdan biri konumunda. Sekiz haftalık periyodu YENİDÜZEN’e değerlendiren Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, takımından çok memnun olduğunu ve istediği noktada olduklarını belirtirken, “En büyük başarımız, bu birlikteliğimizdir” açıklamasını yaptı.

 

Ligin ilk sekiz haftalık dönemini değerlendiren Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Sekiz haftaya baktığımızda 16 takım içinde 2 namağlup takımdan biri olmamız zaten birçok şeyin göstergesi. Sezon başında koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu hafta itibarı ile istediğimiz noktadayız ama daha ligin üçte biri bile bitmedi. Daha yolun başındayız” dedi.

 

“Önümüzde uzun bir lig maratonu var” diyen Davulcu, “Ama şu ana kadar hem saha içindeki duruşumuz, hem saha dışındaki tavırlarımızla ben takımımdan çok memnunum. İstediğim noktadadırlar. Çok iyi bir birliktelik yakaladık. Güzel bir aile ortamımız var. Oyuncularla antrenman ve maçlar dışındaki günlerde de güzel bir birlikteliğimiz var. En büyük başarımız da bu birlikteliğimizdir. Herkesin birbirini sevip saymasıdır. Sonuç itibarı ile sekiz haftalık sonuçlardan memnunum. Daha iyisi olabilirdi” açıklamasını yaptı.

 

Ligde hafta sonu, dokuzuncu hafta mücadelesinde karşılaşacakları Mağusa Türk Gücü maçını değerlendiren Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Baktığımızda son dört sezonda en iyi organize olan, yönetimi ile beraber en güçlü ekiplerden biri Mağusa Türk Gücü. Hem saha içi ve dışı çok güçlüdürler. Bizim adımıza çok zor geçmesi muhtemel bir maçtır. Ama biz maç maç düşünüyoruz ve tüm rakiplerimizi yenmek istiyoruz. Bu doğrultuda hazırlanacağız. Bu maçta diğer maçlarda çok büyük bir farkı yok. Tek hedefimiz olacak, önce bizi izlemeye gelen taraftarlara seyir zevki yüksek, kaliteli bir maç izlettirmek, daha sonra da galip gelmek isteyeceğiz. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Cihangir sekiz haftalık dönemde elde ettiği beş galibiyet ve üç beraberlikle üçüncü sırada bulunuyor.

 

Bu haber toplam 618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.