“Emin adımlarla yürüyoruz”

“Emin adımlarla yürüyoruz”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu takımından oldukça memnun

A+A-

“BİR AN ÖNCE İLAN ETMEK İSTİYORUZ”… Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu; “Ligde 9 haftalık bölüm var. Biz de şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz. En erken zamanda şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz”

 

“HEDEF ÇİFTE ŞAMPİYONLUK”… Oraloğlu; “Oynanmamış hiçbir maç kazanılmış maç değildir. Kupada 2-0’lık bir avantajımız var. Geçen sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nün bu sezonda da hedefi bu şekildedir”

 

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’de 21 hafta sonunda 53 puan toplayarak en yakın rakibi Türk Ocağı’nın 10 puan önünde lider konumunda bulunan Mağusa Türk Gücü’nde işler yolunda. Teknik direktör Ali Oraloğlu, en erken zamanda şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini ifade etti.

 

Oraloğlu: “Oyuncularımdan memnunum, kupa en yakın zamanda gelecektir”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, çok zor bir Merit Alsancak Yeşilova deplasmanından kayıpsız döndüklerini hatırlatarak, oyuncularından memnun olduğunu ve en yakın zamanda şampiyonluk kupasının Mağusa’ya geleceğine inandığını söyledi.  Oraloğlu; “Merit Alsancak Yeşilova maçı bizim için çok zor bir deplasmandı. Bu zorlu maçta kazanmak önemliydi. Kazandığımız için de mutluyuz. Ligde 9 haftalık bölüm var. Biz de şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz. En erken zamanda şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. İstikrarlı bir takımız ve galibiyetlere devam etmek amacındayız. Temennim geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da Mağusa Türk Gücü’nü şampiyon yapmaktır. 10 puanlık fark var ve zaman zaman motivasyon konusunda zorlanabiliriz ancak şunu söylemeliyim ki; futbolcularım çok özverili, çok istekli, çok arzulu ve işlerine saygı duyarak yapıyorlar ve dolayısıyla bu konuda çok zorlanmıyoruz. Ben oyuncularımdan ben her türlü memnunum ve kupayı da en yakın zamanda Mağusa’ya getirecektir” dedi.

 

“Sezonu çifte kupayla kapatmak istiyoruz”

Nicosia Group Kıbrıs Kupası hakkında da düşüncelerini aktaran başarılı teknik adam, deplasmanda da kazanıp bir üst tura çıkmak istediklerini, hedeflerinin yine çifte kupayla sezonu tamamlamak olduğunu söyledi. Oraloğlu; “Oynanmamış hiçbir maç kazanılmış maç değildir. Kupada zor bir Cihangir deplasmanına gideceğiz. 2-0’lık bir avantajımız var, oraya kazanmak için gideceğiz. Geçen sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nün bu sezonda da hedefi bu şekildedir. Orada kazanarak bir üst tura adımızı yazmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1070 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.