Eliz gururlandırıyor

Eliz gururlandırıyor

Kıbrıslı Türk tenisçi Eliz Maloney Yorgancı, UK Pro Tenis Turnuvası’nda şampiyon oldu

A+A-

Kıbrıslı Türk tenisçi Eliz Maloney Yorgancı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve UK Pro Tenis Turnuvası’nda şampiyon oldu. Eliz böylelikle iki ay içerisinde ikinci kez şampiyonluk yaşayarak profesyonelliğe emin adımlarla ilerleyişini sürdürdü.

 

Set vermeden şampiyon

Ülkemizin yıldız tenisçisi Eliz Maloney Yorgancı, son iki haftada art arda katıldığı yüksek seviyeli turnuvalarda büyük başarılar elde ederek, top profesyonel olma yolunda önemli adımlar atmıştı. İki gün aradan sonra yine kortlara dönen Eliz, bu kez de şampiyonluğa imza attı. Başarılı tenisçimiz Eliz, İngiltere’nin Gosling şehrinde, U. Pro Tenis Turnuvasında, iki ay içerisinde ikinci kez şampiyon oldu. Tüm hafta boyunca çok iyi bir oyun sergileyen Eliz, beş maçta hiç set vermeden turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Rakiplerine şans tanımadı

Tüm maçlarında İngiliz oyuncularla karşılaşan. Eliz, ilk maçında Jizel Fernandes’i 6-4 ve 6-1, ikinci turda ise Summer Yardley’i 6-1 ve 6-1’lik çok rahat skorlarla yenerek çeyrek finalde oynama hakkını kazandı. Çeyrek finalde Nadia Rowsan ile karşılaşan Eliz, 6-1 ve 6-2’lik bir skorla maçı alarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde turnuvanın bir numarası, İngilizlerin iyi bir oyuncusu olan Sarah Beth Grey ile karşılaşan Eliz, maçı 6-4 ve 6-2’lik skorla alarak ismini finale yazdıran taraf oldu. Finalde Laureyn John-Babtiste ile karşılaşan Eliz, oynadığı güzel oyun ile rakibine hiç şans vermeden 6-2 ve 6-3’lik bir skorla maçı alarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.