“Elimizden geleni yapacağız”

“Elimizden geleni yapacağız”

Miracle Değirmenlik’te takımın başına getirilen Özgü Bayraktar, takımı hak ettiği yere çıkarmak için çalışacaklarını söyledi.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te hafta başı Mehmet Bolkan’dan boşalan teknik adamlık görevine getirilen Özgü Bayraktar, Yenidüzen’e konuştu. Çok kaliteli bir oyuncu grubu olduğunu belirten Bayraktar, “Miracle Değirmenlik’i hak ettiği yere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Ayağımızın tozuyla sürecin içerisinde yer aldık” diyen Bayraktar, “Hiç zaman kaybetmeden Pazartesinden itibaren saat 2’de anlaşmanın arkasına saat 5 gibi antrenmana çıkmak durumunda olduk. Çünkü bildiğiniz gibi süreç devam ediyor ve lig maratonunda çok fazla zaman kaybetme şansınız da yok” dedi. “Özellikle bu hafta çok güçlü bir rakip karşısında oynayacak oluşumuz, bizim için bu durumun zorluk seviyesini o kadar daha artırıyor” açıklamasını yapan Bayraktar, “Dolayısıyla çok hızlı bir şekilde duruma, kulübe, camiaya ve oyuncu grubuna adapte olmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Kendilerini çok güzel karşıladıklarını aktaran Bayraktar, “Çok kaliteli bir oyuncu grubu var. Birliktelikleri çok iyi olan bir oyuncu grubu var. Miracle Değirmenlik’i hak ettiği yere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 769 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.