"Elimizden bu kadarı geliyor..."

"Elimizden bu kadarı geliyor..."

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü'nde Türk Ocağı yenilgisi sonrası taraftar grubu Ultracrows'tan açıklama geldi.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü'nde Türk Ocağı yenilgisi sonrası taraftar grubu Ultracrows'tan açıklama geldi.

Ultracrows taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Takımın her puan kaybı, her yenilgisi, taraftarın tribünde olmamasına bağlanıyor. Nasıl ki tribünde olduğumuz için tebrik beklemiyoruz, olmadığımız zaman da hakaret duymak istemiyoruz!" ifadeleri kullanıldı,  "İsimler gelip geçicidir. Aslolan Mağusa Türk Gücü'dür" denildi.

Ultracrows'un açıklaması şöyle: 

"KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Hayatımızın her alanında Mağusa Türk Gücü'nü yaşamaya çalıştık. Sadece maç günleri değil haftanın her gününde formamızı t-shirtümüzü giydik. Dostlarımızı seçerken bile bir etken oldu. Yeri geldi geceleri soğuk demedik, yağmur demedik pankart boyadık pankart astık.

Ülkenin yol şartlarında ışıksız, çukurlu ve bozuk zeminlerinde tabut gibi otobüslerde kilometrelerce yol gittik. Doğrudur cebimizde yoktu ömrümüzden verdik yollara deplasmanlara stadlara atkılara. Çocuktuk büyüdük.

Biz büyüdük ama ülkemiz büyümedi. Yollar aynı kaldı, otobüsler aynı kaldı, stadlar aynı kaldı, hakemler aynı kaldı, düzen hep aynı kaldı. Değişmedi. Büyüyüp gelişemedi.

Ama gel gelelim takımın her puan kaybı, her yenilgisi, taraftarın tribünde olmamasına bağlanıyor. Nasıl ki tribünde olduğumuz için tebrik beklemiyoruz, olmadığımız zaman da hakaret duymak istemiyoruz!

Ülkenin bugünkü konumunda, ekmeğin bile 4 lira olduğu ülkemde, aile geçindiren insanlar için ömürlerinden de verecek çok az şey kaldı.

Futbolcu kardeşlerimizin ve yönetici abilerimizin de bilmesini isteriz ki bizler için de kolay değil sizlerden ayrı kalmak. Ama elimizden bu kadarı geliyor. Bu takımı sevmediğimiz için değil imkanlar yetersiz olduğu içindir.

Abilerimiz. Maçtan sonra siz bize sitem ettiniz ya sahada niye değildiniz diye. Sıra bizde. TAKIM NİYE TOP OYNAMIYOR? BUNUN SUÇLUSU TARAFTAR MIDIR?

İsimler gelip geçicidir. Aslolan Mağusa Türk Gücü'dür. Yaşasın Türk Gücü varolsun Mağusa gençleri!"

Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.