“Elimden gelen katkıyı koymak öncelikli hedefim”

“Elimden gelen katkıyı koymak öncelikli hedefim”

Bir süre önce TFF 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor ile profesyonel sözleşme imzalayan Zihni Temelci, takımının hedefine ulaşmasında elinden gelen katkıyı koymanın öncelikli hedefi olduğunu belirtti.

A+A-

Bir süre önce TFF 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor ile profesyonel sözleşme imzalayan Zihni Temelci, takımının hedefine ulaşmasında elinden gelen katkıyı koymanın öncelikli hedefi olduğunu belirtti. Temelci, bir diğer hedefinin bu yılı verimli geçirerek önümüzdeki yıllarda üst liglerde futbol oynamak olduğunu aktardı.

 

Temelci: Çok sıcak karşılandım

Osmaniyespor ile hazırlık dönemi başında sözleşme imzalamasa da çalışmalara başladığını söyleyen Temelci, “Burada beni çok sıcak karşıladılar. Hiç sorun yaşamadım. Osmaniye’de çok güzel bir ortam var. En verimli şekilde çalışıp performansımızı artırmak için tüm şartlar müsait. Çok farklı ve güzel bir ortamda çalışıyoruz. Ben uyum sürecini çok kısa sürede atlattım. Daha önceki sezonlarda da Türkiye’de futbol oynadığım için pek sıkıntı yaşamadım” dedi.

 

“Elimden gelen katkıyı koymak öncelikli hedefim”

Osmaniye’de futbolculara ilginin büyük olduğunu, takımın bir il takımı olmasından dolayı da hedeflerin her zaman üst seviyede olduğunu söyleyen Temelci, “Tüm takım bu bilinçle çalışıp Osmaniyespor’u hak ettiği yere taşımayı hedef koyduk. Ben çok ciddi şekilde hazırlanıyorum. Osmaniyespor’a hedefine ulaşmasında elimden gelen katkıyı koymak öncelikli hedefim” ifadelerini kullandı.

 

“Önümüzdeki yıllarda üst liglerde futbol oynamak istiyorum”

Bu yılı en verimli şekilde geçirip önümüzdeki yıllarda daha üst liglerde futbol oynamak istediğini aktaran Zihni Temelci, “3 etaplı kamp çalışması gerçekleştirdik. Her etapta performansımızı daha da ileriye taşıdık. Çalışmalarımızı hazırlık maçları ile destekledik. Takım içi uyum ve iletişim şu anda en üst düzeyde” dedi.

 

“Tüm takım lige hazırız”

Lig başlangıcı için artık geri sayıma başladıklarını ve ilk haftanın hafta sonu oynanacağını kaydeden Zihni Temelci, “Antrenman temposu ona göre ayarlandı. Tüm takım olarak lige hazırız. Hedefimiz ilk maçta güzel bir oyunla puan veya puanlar almak” şeklinde konuştu.

Transferinde emeği geçen başta Fatih Cengiz ve teknik direktör Hakkı Hocaoğlu’na çok teşekkür eden Zihni, “Ayrıca bana her zaman anlayış gösteren, önümü açan Kıbrıs’taki takımım Cihangir’e, Toygar hocama ve Hüseyin başkanıma çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.