Efsane Süper Lig’e yakın: 1-3

Efsane Süper Lig’e yakın: 1-3

Yeniboğaziçi deplasmanında galip gelen lider Çetinkaya, son üç haftaya büyük avantajla girdi

A+A-

STAT: Osman Ergün Mehmet Stadı

HAKEMLER: Ali Özer, Fatih Bardakçıoğlu, Abdullah Genç

YENİBOĞAZİÇİ: Remzi, Burçin, Ali Özay (Dk.89 Mehmet Çetin), Serhat, Mustafa Çelik, Ramadan, Cemil (Dk.79 Tolga), Mehmetali, Çağrı (Dk.79 Doğuş), Hasan Kaffaoğlu, Derviş (Dk.86 H. Genel)

ÇETİNKAYA: Ozan, Abbas, Behiç (Dk.90 Muammer), İbrahim Köse (Dk.90 Erhan), Mustafa Kemal, Ertan (Dk.62 Emre), Burak (Dk.62 Halil), Arda Eren (Dk.90 İsmail), Recep, Cemal, Yusuf

GOLLER: Dk.30 Ramadan Ağdaç (Yeniboğaziçi) – Dk.44, 68 ve 76 İbrahim Köse (Çetinkaya)

 

AKSA Birinci Lig’in 27. haftasında Yeniboğaziçi ile lig lideri Çetinkaya karşılaştı. Osman Ergün Mehmet Stadı’nda yer alan mücadelede ev sahibi ekip ön geçse de Çetinkaya bulduğu gollerle maçı 3-1 kazanarak Süper Lig’e terfi şansını daha da artırdı.

Yeniboğaziçi’nin maçtaki goli 30. dakikada Ramadan Ağdaç’tan gelirken, Çetinkaya’da 44, 68 ve 76’ncı dakikalarda rakip fileleri havalandırarak hat-trick yapan İbrahim Köse takımının maçı 3-1 kazanmasını sağladı.

İlk iki takımın doğrudan Süper Lig’e yükseleceği Birinci Lig’de lider Çetinkaya bu sonuçla üçüncü sıradaki Değirmenlik’le arasındaki 7 puanlık farkı korumuş oldu. Çetinkaya gelecek hafta konuk edeceği Esentepe’yi mağlup etmesi halinde bir sezon aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselecek.

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.