Eboue sağlığı ile ilgili konuştu

Eboue sağlığı ile ilgili konuştu

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'e konuşan Eboue, Londra'daki geniş kapsamlı kontrollerde HIV virüsü taşımadığının ortaya çıktını belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’na transferi sağlık kontrollerinde yaşanan sıkıntı nedeni ile gerçekleşmeyen Fildişi Sahilli oyuncu Emmanuel Eboue, Londra’daki kapsamlı kontrollerin ardından herhangi bir rahatsızlığının olmadığının ortaya çıktığını açıkladı.

Hürriyet Gazetesi’nde Ali Naci Küçük imzası taşıyan haberde Eboue gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Hürriyet’in spor sayfası Arena Spor’a açıklama yapan Eboue, Pazar günü İngiltere’ye giderek geniş kapsamlı kontrollere ve testlere tabii tutulduğunu, belirtildiği gibi HIV vürüs taşımadığının ortaya çıktığını belirtti.

 

Eboue: “Dava açacağım”

Sağlık kontrolleri sonrasında ortaya çıkan iddiaların yalan olduğunu ve Londra’daki kontrollerde de belgelendiğini belirten Eboue, söylentilerin çıkmasına neden olduğunu ileri sürdüğü Türk Ocağı kulübüne dava açacağını belirtti. Eboue’nin avukatının Türk Ocağı’na dava açacağı belirtilen haberde ayrıca Fildişili oyuncunun transferden vazgeçtiği de kaydedildi.

Bu haber toplam 2101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.