EAK'tan Fevzi Beyar'a “Onur nişanı”

EAK'tan Fevzi Beyar'a “Onur nişanı”

Kıbrıs Rum Spor Yazarları Birliği (EAK) ve Yunanistan Spor Yazarları Birliği (PSAT)’nin bu yıl 34’üncüsünü düzenlediği konferans, dün akşam düzenlenen açılış töreniyle başladı.

A+A-

Bu yıl Kıbrıs’ta düzenlenen ve Baf’ta bulunan Atticon Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen açılış törenine Kıbrıslı Rum spor yazarları, Yunanistan spor yazarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD)’nin de davetli olduğu 34. EAK-PSAT Konferansı’na KTSYD Başkanı Necati Özsoy ve Genel Sekreter Hüseyin Köprülü de katıldı.

                                                                                                                                              

Fevzi Beyar ödül aldı

Konferans kapsamında EAK tarafından 50’nci yıl onuruna düzenlenen ödül töreninde, spor yazarlığına uzun yıllar hizmet vermiş olan üyeler “Hizmet Ödülü” ile onurlandırılırken, EAK’ın ilk Kıbrıslı Türk üyesi Fevzi Beyar da Kıbrıs’ta iki toplumun spor kurumları arasındaki işbirliğini artırıcı çalışmalarından dolayı “Onur Nişanı”yla ödüllendirildi.

 

Beyar'dan anlamlı hediye

Gecede onur nişanı ile ödüllendirilen Fevzi Beyar, ödül takdiminden sonra yaptığı konuşmada, EAK'a kendisine layık görülen anlamlı ödül için teşekkür etti. KTSYD üyesi de olan Beyar,  EAK'a 1985 yılında ara bölgede bir araya gelen Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum spor yazarlarının bir fotoğrafını da hediye etti.

 

KTSYD'ye teşekkür

EAK Başkanı Erodotos Miltiadous ve Kıbrıs Spor Organizasyonu (KOA) Başkanı Andreas Michaelides de gecede yaptıkları konuşmalarda KTSYD Başkanı Necati Özsoy'a etkinliklerine katıldıkları için teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 349 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.