Düzkaya hükmen mağlup

Düzkaya hükmen mağlup

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Kurul, Gönyeli yöneticisi Ahmet Kurtçu’ya 15 gün hak mahrumiyeti cezası verirken, talimatlara aykırı olarak İncirli maçında 2 TC uyruklu oyuncu oynattığı tespit edilen Düzkaya’nın 3-0 hükmen mağlup sayılması kararlaştırıldı. Kurul ayrıca çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Maraş’a bin 500 TL para cezası verdi.

 

Kurtçu’ya 15 gün hak mahrumiyeti                                                               

Gönyeli ile Yonpaş Dumlupınar arasında oynanan AKSA A2 Süper Lig karşılaşmasında hakeme itiraz ederek darp etmeye teşebbüs ettiği raporlardan tespit edilen Gönyeli yöneticisi Ahmet Kurtçu’ya 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

 

Düzkaya hükmen mağlup

İncili ile Düzkaya arasında oynanan Aksa Birinci Lig müsabakasında İncirli’nin Düzkaya’nın iki Türkiye Cumhuriyeti uyruklu futbolcu oynattığı gerekçesi ile KTFF Yönetim Kurulu’na yaptığı, daha sonra Disiplin Kurulu’na sevk edilen konu ile ilgili karar da netleşti. Disiplin Kurulu, Düzkaya’nın KTFF Müsabaka Talimatı’nı ihlal ettiği gerekçesi ile Düzkaya’yı 3-0 hükmen mağlup kabul edilmesine oybirliği ile karar verdi.

Alınan bu karar sonrası Düzkaya’nın 4 olan puanı 1’e düştü.

 

Maraş’a çirkin ve kötü tezahürattan para cezası

Yalova ile oynanan Aksa Birinci Lig maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Maraş’a para cezası verildi. Yapılan açıklamada gözlemci raporu incelenerek yaklaşık 200 kişinin toplu şekilde 90 dakika boyunca gerek hakeme, gerek oyunculara çirkin ve kötü tezahüratta bulunduklarının tespit edildiği, bu sebeple Maraş’a bin 500 TL para cezası verilmesinin kararlaştırıldığı duyuruldu.

 

Kırmızı kart cezaları

3 maç: Muhittin Öztürk (Göçmenköy), Seyhan Karadağ (Mesarya), Çağdaş Çarık (K.Kaymaklı), Hasan Yumuşak (Yenicami), Barış Can Özcömert (Maraş(, Batuhan Kozalak (Yalova)

1 maç: Devran Ali Güneş (Esentepe), Oğuzhan Doşar (Maraş)

 

Yönetici, antrenör ve kulüp personeli cezaları

3 maç: Sıtkı Demirağcı (Düzkaya)

1 maç: İlkay Özdemirtaş, Hasan Altınmakas, Mehmet Piro (Baf ÜY)

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.