“Durmak yok, yola devam edeceğiz”

“Durmak yok, yola devam edeceğiz”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, Lefke galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu, önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çekti.

A+A-

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, Lefke galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu, önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çekti.

Maçın ardından Bayrak Radyosu’ndaki ‘Maç Sonu’ programına katılan Oraloğlu, hem hafta başında oynanan Yonpaş Dumlupınar, hem de bugün oynanan Lefke maçlarının geride kaldığını söyledi, “Durmak yok, yola devam edeceğiz” dedi.

Oraloğlu şöyle devam etti:  

Hem Yonpaş Dumlupınar, hem de Lefke maçları bizim için çok önemli maçlardı. Hafta başında kazandık. O maç, Lefke maçıyla taçlanacaktı. Yonpaş Dumlupınar galibiyetini çabuk unutup, hafta Lefke maçına iyi hazırlardık. Oyun bizim kontrolümüzde geçti. İstediğimiz zaman oyunun temposunu yükseltip, düşürdüyorduk. Oyun tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Başta bulduğumuz iki gol rakibin direncini de kırdı. Artık bu maçta geriye kaldı, önümüzde Türk Ocağı maçı var. Aynı ciddiyetle o maça da hazırlanacağız.”

“Anlamlı bir davranıştı”

Deneyimli teknik adam, hafta başında oynanan Yonpaş Dumlupınar maçının büyük bir kalabalık karşısında oynandığını belirterek, elde edilen gelirin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanması konusunda da kısa bir değerlendirme yaptı, “Melekler sadece bizim davamız değil, tüm ülkenin davası. Onları her zaman yaşatacağız. Yonpaş Dumlupınar’ın yaptığı davranış anlamlı bir davranıştı” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.