Dumlupınar’da yeni dönem

Dumlupınar’da yeni dönem

Dumlupınar Türk Spor Kulübü, beş yıllık Yonpaş ana sponsorluğunun tamamlanmasının adından yeni bir sponsorluğa imza attı.

A+A-

Varılan anlaşma sonunda Yonpaş Dumlupınar, Tremeşeli Holding ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreni Concorde Tower Hotel’de gerçekleşirken anlaşmaya Dumlupınar Türk Spor Kulübü Başkanı Mehmet Evram ile adına Mustafa Emirkan imza koydu. Anlaşma çerçevesinde kulübün ismi Tremeşeli Holding Dumlupınar Türk Spor Kulübü olacak ve uzun vadede kulübün kendi ayakları üzerinde durabileceği projeler hayata geçirilecek.

 

Evram: Yeni vizyon ve hedef ile yola çıkıyoruz

İmza töreninde konuşan Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, 5 yıldır Yonpaş ile sürdürdükleri anlaşmayla ülke futboluna yeni heyecan ve vizyon getirdiklerine inandığını belirtti. Yonpaş ile kulübü iyi ve zirve noktaya getirdiklerini aktaran Evram, yaptıkları katkılardan dolayı Yonpaş’a ve Derinel ailesine teşekkür etti. “Artık Tremeşeli Holding ile yeni vizyon, hedef ve yol haritası ile daha farklı noktalara gelmek için yeni bir yola çıkıyoruz” diyen Evram, tekliflerini kabul ettiği için Mustafa Emirkan’a teşekkür etti.

 

Emirkan: Gençlerin önünü açmak için çalışacağız

Tremeşeli Holding adına konuşan Mustafa Emirkan, böyle bir oluşumun içerisinde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkenin tanınmamış olmasına atıfta bulunan Emirkan, “Gençlerin önünü açmak için çalışacağız. İnanıyorum ki Dumlupınar ile güzel işlere imza atacağız. Uzun süreli ve kalıcı olması için de gayret göstereceğim” dedi.

Hayata geçirmek istediği bazı projeler olduğunu belirten Emirkan, gençlerin önünü açma adına tesisleşmeye yönelik projelerin olacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.