Dumlupınar’da keyifler yerinde

Dumlupınar’da keyifler yerinde

Aksa Süper Lig’de ilk iki hafta geride kalırken, iki maçını kazanan üç takımdan biri olan ligin yeni ekibi Yonpaş Dumlupınar averajla ilk sırada yer alıyor.

A+A-

İlk haftada Mağusa Türk Gücü, ikinci haftada da Girne Halk Evi’ni mağlup eden Mağusa’nın sarı kırmızılı ekibi hanesine 6 puan yazdırırken, 4 gol atıp kalesinde gol görmedi. Dumlupınar teknik direktör Sedat Devecioğlu, şu ana kadar gösterilen performanstan memnun olduğunu belirtti.

 

Devecioğlu: MTG maçı sonrası GHE maçını kazanmak bizi tatmin etti

İlk iki haftayı değerlendiren Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, son iki sezonun şampiyonu ve bu sezonun doğal favorisi Mağusa Türk Gücü karşısında oynanabilecek en iyi performansı sergilediklerini düşündüğünü kaydetti. “Tecrübeli rakibimize karşı 20’li yaşlarda bu çocuklar o karşılaşmaya bu kadar mental ve taktiksel olarak hazırlanabilirdi, o açıdan beni memnun etti” diyen Devecioğlu, “Böylesine mental, fiziksel ve yorucu bir maçın ardından Girne Halk Evi maçını da gol yemeden 3-0’lık skorla geçip kendi sahamızdaki ilk maçı kazanmak bizi tatmin etti. Bu yönden de memnunum” dedi.

“Skorlara aldanmamak gerek. İlk haftalar dengesiz geçiyor”

İlk iki haftada elde edilen galibiyetlerle averajla lider konumda bulunmalarını değerlendirmesi istenilen Devecioğlu, takımın bu neticelerin ardından havasının iyi olduğunu ancak ilk haftalardaki neticelere aldanmamak gerektiğini belirtirken, “Liglerimizde ilk haftalarda skorlar dengesiz geçiyor. O yüzden buna şu anda aldanmamak gerek. Her maçta puan veya puanlar toplama hedefinde ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Takım olarak sezon açısından hedeflerinin oyuncuları Süper Lig’e adapte ederek kendilerini bu ligin takımı yapmak olduğunun altını çizen Devecioğlu, bu açından iki haftalık başlangıcın da kendilerini memnun ettiğini söyledi.

“Rakibimizin puansız oluşu bu maçı daha da tehlikeli kılıyor”

Ligin üçüncü haftasında ilk iki maçını kaybeden Binatlı’ya konuk olacakları maçla ilgili konuşan Devecioğlu, “Rakibimizin ilk maçlarda puan alamaması bizimle oynayacakları maçı daha tehlikeli kılıyor. Ancak felsefemiz değişmiyor. Bu maçta da puan veya puanlar için sahaya çıkacağız” dedi. Binatlı’nın genç ve tecrübeli oyuncuları olduğunu, mücadelenin zor geçeceğini söyleyen Devecioğlu, “Orada hata yapmak istemiyoruz” dedi.

 

Altın dönüyor

Yonpaş Dumlupınar’da cezasını tamamlayan Mehmet Altın bu karşılaşmada şans verilmesi halinde görev yapabilecek. Ufak tefek sakatlıkları bulunan oyuncuların da toparlanarak maç gününe kadar tam kadro olunması amaçlanıyor.

Bu haber toplam 876 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.