Dum Dum’da Devecioğlu tamam

Dum Dum’da Devecioğlu tamam

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, Sedat Devecioğlu ile prensip anlaşmasına vardı.

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, teknik direktörlük görevi için Sedat Devecioğlu ile prensip anlaşmasına vardı. Taraflar Salı akşamı bir araya gelerek şartları görüştü ve mutabakata vardı. Devecioğlu’nun Cuma günü son şartları görüşerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Yenidüzen’e konuşan Sedat Devecioğlu “Yenicami’ye yürekten teşekkür ederim. Bu güzel camiada çalışmaktan dolayı hep gurur ve onur duydum” ifadelerini kullandı.

 

Anlaşma imzaya kaldı

2018 – 2019 futbol sezonunun son maçı olan Kıbrıs Kupası finalinin ardından sözleşmesi sona eren Sedat Devecioğlu, müsabakanın ardından birkaç gün dinlendikten sonra Yenicami ile Çarşamba günü yeni sezon için görüşmek için sözleşti.

Çarşamba yapılacak olan görüşmeden çıkacak olan sonuca göre hareket etmeyi planlayan, olumsuz bir durumda kendisine gelen ciddi teklifleri değerlendirme düşüncesinde olan Devecioğlu ile ilgili olarak Yenicami yönetimi Dumlupınar ile görüştüğünü ileri sürerek pazartesi akşamı aldığı karar sonrası yeni sezonda devam etmeme kararı üretti ve Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan görüşmeyi iptal etti.

Bunun üzerine Salı akşamı Dumlupınar ile Devecioğlu bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında hedefler doğrultusunda taraflar prensip anlaşmasına vardı. Cuma günü yapılacak olan son görüşmenin ardından Devecioğlu’nun resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

Devecioğlu: “Prensip anlaşmasına vardık”

Konu ile ilgili olarak Yenidüzen’e açıklamada bulunan Sedat Devecioğlu, Yenicami’den kırgın ayrılmadığını belirtti. Belirtildiği gibi Yenicami ile görüşmeden Dumlupınar ile herhangi bir görüşme yapmadığının altını çizen Devecioğlu, kendisine gelen ciddi teklifleri Yenicami ile görüşmeden değerlendirmeye almadığını ifade etti. Yaşananlardan sonra Salı akşamı Dumlupınar ile görüşüp prensip anlaşmasına vardığını belirten Devecioğlu Cuma günü son şartların görüşüleceğini belirtti.

 

“Yenicami’ye yürekten teşekkür ederim. Hep gurur ve onur duydum”

“Yenicami’ye yürekten teşekkür ederim” diyen Sedat Devecioğlu, “2010 yılından beri her yaş kategorisinde hizmette bulunduğum Yenicami’nin benim kariyerime, karakterime olan katkısı çok büyüktür” ifadelerini kullandı. “Yenicami’nin yeri hep bende ayrı olacak” diyerek sözlerini sürdüren Devecioğlu şunları belirtti: “Çok güzel günlerim, çok güzel arkadaşlıklarım, çok güzel başarılarım olmuştur. Bu süreç içerisinde beni camia bağrına basmıştır. Ben ve ailem onları kendimizden bir parça olarak gördük. İleriki yıllarda yollarımız yeniden kesişebilir. Geçirdiğimiz çok güzel günler, başarılar vardır. Bana Yenicami’de çalışma şansı veren tüm başkan ve yöneticilere bir kez daha teşekkür etmek isterim. Gelecek sezonlarda onlara başarılar dilerim. Bu güzel camiada çalışmaktan dolayı hep gurur ve onur duydum.”

Bu haber toplam 1577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.