Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Salonu’nda faaliyetler başladı

Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Salonu’nda faaliyetler başladı

Cimnastik Federasyonu tarafından tadilatı yapılan Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Salonu resmen açılmasa da salonda faaliyetler başladı.

A+A-

Cimnastik Federasyonu tarafından tadilatı yapılan Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Salonu resmen açılmasa da salonda faaliyetler başladı. Kulüpler antrenmanlarını modernize edilmiş malzemelerle dolu yenilenmiş salonda yapmaya başlarlarken, sporcular hareketlerini daha coşkulu yapmaya başladı.

 

Sapsızoğlu: “İlk antrenmandan fark görülmeye başlandı”

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, salonda antrenmanların başlaması sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Çocuklarımız salonu doldurdu. İşte güzellik budur. Eksiklerimiz var mı? Tabii ki vardır. Ama hepsini tek tek gidereceğiz. Klima, müzik sistemi, sünger havuzunun süngerle doldurulması, eskimiş yardımcı minderlerin yenilenmesi, dış alanın düzenlenmesi eksiklerimiz arasındadır.

Çocuklarımıza hak ettikleri ortamlarda, iyi antrenman ve müsabaka ortamları yaratıldığında neleri başarabileceklerini yaşayarak görmeye başladık. Uzun süredir çalışılan ve başarısız olunan hareketler bile ilk antrenmanda farkını göstermeye başladı. Sadece cimnastikte değil tüm branşlarda alt yapı sorunları aşılırsa çocuklarımız uluslararası alanlarda kendilerini gösterebilir.”

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.