Doukara gollerini MTG için atacak

Doukara gollerini MTG için atacak

Mağusa Türk Gücü, İngiltere, İtalya ve Türkiye deneyimi olan Moritanyalı golcü Souleymane Doukara’ı renklerine bağladı

A+A-

Süper Lig’in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü, kadrosunu güçlendirme adına önemli bir transfere imza attı. MTG, 31 yaşındaki Moritanyalı kariyerli golcü Souleymane Doukara’yı renklerine bağladı. Kariyerinde İngiliz Leeds takımı başta olmak üzere İtalya’da Catania, Türkiye’de Antalyaspor, Osmanlıspor, Giresunspor ve Gençlerbirliği, Suudi Arabistan’da Al-Ettifaq, Yunanistan’da Levadiakos gibi kulüplerde forma giymiş bir isim olan Doukara ile yapılan görüşmeler sonuç verirken, oyuncunun transferi ilk olarak Pazartesi akşamı paylaşılan uçuş videosu ile duyurulmuştu.

Mağusa Türk Gücü sosyal medya hesabından şu sözlerle transferi duyurdu:

“Souleymane Doukara Mağusa Türk Gücümüzün ikinci yabancısı oldu. İngiltere Leeds, İtalya Catania, Türkiye Antalyaspor, Giresunspor ve Gençlerbirliği kariyeri olan Doukara bu yıl takımımız için ter dökecek. Doukara’ya başarılar takımımıza hayırlı olmasını dileriz.”

 

Dikkat çeken transferler

Hedefini üst üste beş yıl şampiyonluk olarak belirleyen ve rekor kırma amacında olan Mağusa Türk Gücü, transferde kadrosuna kattığı önemli isimlerle dikkat çekti. Türk Ocağı’ndan Doğukan Altuntaş, Yenicami’den Hasan Celil Evren’in yanı sıra Mesarya’dan Sinan Öğüt kadroya katılırken, İngiltere doğumlu Kıbrıslı Türk futbolcu uzun yıllar İngiltere’nin alt liglerinde Charlton, Bolton, Walsall gibi kulüplerin formasını giyen, geride bıraktığımız sezon Adana Demirspor’da görev yapan Erhun Öztümer kadroya katıldı.

MTG ayrıca Cihangir’den Zihni Temelci ile savunmasına da takviye yaptı. Yeşil sarılı ekip eski futbolcusu Dinopeter’i kadrosuna katarken, Souleymane Doukara transferi ile yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını da tamamladı.

Bu haber toplam 1096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.