Dostluk ve Mücadele Turnuvası Cuma günü başlıyor

Dostluk ve Mücadele Turnuvası Cuma günü başlıyor

Sonay Adem anısına Mağusa Spor Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen mücadele ve dostluk turnuvası Cuma günü başlıyor.

A+A-

Kıbrıs Türk siyasetinin önemli isimlerinden biri olan, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) eski milletvekili, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarından Sonay Adem’in anısına Mağusa Spor Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen mücadele ve dostluk turnuvası Cuma günü başlıyor. Turnuva 26-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan turnuvaya Mağusa Spor Derneği masterleri, Maraş masterleri, Tuzla masterleri, Karpaz masterlerinden oluşan dört takım katılıyor.

 

26 Kasım Cuma akşamı başlıyor

Sonay Adem mücadele ve dostluk turnuva komitesi başkanı İbrahim Korhan, organizasyonluğunda gerçekleştirilecek olan 3.Sonay Adem mücadele ve dostluk turnuvası 26-27 Kasım tarihleri arasında yapılıyor. Turnuva, Maraş Necip Halil Kartal Stadı’nda Cuma günü saat 19.15’de açılışı ve saygı duruşu ile başlayacak olan anı turnuvası açılış maçında Maraş masterleri ile Tuzla masterleri karşı karşıya gelecek. Gecenin ikinci karşılaşmasında Mağusa Spor Derneği masterleri ile Karpaz masterleri karşı karşıya gelecek.

 

Final ve ödül

3. Sonay Adem mücadele ve dostluk turnuvasında üçüncülük 27 Kasım Cumartesi saat 14:30 da, final karşılaşması ise 15.30’da oynanacak. Turnuvada final karşılaşmasının ardından düzenlenecek ödül töreninde takımlara ödüller merhum Sonay Adem’in ailesi ve yakınları tarafından verilecek.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.