Dostluk rüzgarları esti

Dostluk rüzgarları esti

Ülkemiz tekerlekli sandalye basketbolunda sporun barış, dostluk ve kardeşlik gibi evrensel misyonuna eşdeğer dostluk rüzgarları esti.

A+A-

İsrail Tekerlekli Basketbol Ligi’nde mücadele eden Hosen Club Bear Sheva takımı Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile sezon öncesi ortak hazırlık çalışması yaptı.

KKTC’ne hafta içinde gelerek Lapta Gençlik Kampı’nda konaklayan Hosen Club Bear Sheva takım kafilesi, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Cuma ve Cumartesi günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 hazırlık karşılaşması yaptı. Takımların yeni sezon öncesinde tüm oyuncularını deneme fırsatı buldukları maçlar Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynandı.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben ve yönetim kurulu üyesi Burhan Gürkan’ın da nezaket ziyaretinde bulunarak 2 takıma da sezon öncesi başarı dilediği anlamlı ziyaretler sonrasında, çalışmalarını tamamlayan konuk Hosen Club oyuncu ve yöneticileri ülkelerine dönüş yaptı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 28 Ekim’de başlayacak lig sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu haber toplam 1542 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.