Dörtyol’un isim sponsorluğu resmiyet kazandı

Dörtyol’un isim sponsorluğu resmiyet kazandı

Aksa 1. Lig ekiplerinde Dörtyol Spor Kulübü tarafından 17 Kasım 2021 tarihinde yapılan genel kurulda alınan onayla birlikte SFC firması ile yapılan isim sponsorluğu anlaşması onaylanarak resmiyet kazandı.

A+A-

Dörtyol Spor Kulübü başkanı Erhan Öztürk ile SFC direktörü Rifat Berkel tarafından uzun süredir yapılan görüşmelerden taraflar olumlu sonuç alarak isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya varıldı. Başkan Erhan Öztürk yönetimi genel kurulu onayıyla bu anlaşmanın yapıldığını açıkladı. Böylece Dörtyol Spor Kulübü’nün adı SFC Dörtyol Spor Kulübü oldu.

SFC direktörü ve bir dönem Larnaka Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanlığını üstlenen Rifat Berkel, ülke sporuna ve bölge kulüplerine destek vermeye devam ediyor.

 

3 ligdeki kulüplere sponsor

Gençler Birliği eski başkanı SFC direktörü Rifat Berkel'in bölge takımlarına desteği devam ediyor. Daha önce isim sponsorluğu konusunda BTM 2. Lig takımı Boğaziçi ile başlayan isim sponsorluğu Aksa 1. Lig’in başarılı takımı Dörtyol ile devam eden Berkel, BTM 1. Lig temsilcisi 1461 İskele Trabzonspor ile de anlaşmaya vardı. SFC ismi 3 ligde Boğaziçi, Dörtyol ve 1461 İskele Trabzonspor adı önünde yer alacak.

 

Berkel: Kulüplerimize desteklerimiz sürecek

SFC direktörü Rifat Berkel, BTM 2. Lig ekiplerinden Boğaziçi ile sponsorluk anlaşmasının ardından Dörtyol ile de sponsorluk görüşmesi yaparak anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Berkel, 1461 İskele Trabzonspor yönetimi tarafından gelen teklife olumlu baktığını ve destek vereceğini belirtti. Her üç ligde mücade eden kulüplerimize isim sponsorluğu yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirtten Berkel kulüplere destelerinin süreceğini ifade ederek, her üç tarafada hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bu haber toplam 683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.