Dörtyol’da kamp zamanı

Dörtyol’da kamp zamanı

Birinci Lig ekibi Dörtyol’da yeni sezon öncesi 1. hazırlık dönemi yoğun bir şekilde devam ederken, hazırlık maçların başlamasıyla birlikte hazırlıklar kamp çalışması ile devam ediliyor.

A+A-

17 Mayıs’tan beri çalışmaları aralıksız olarak sürdüren Dörtyol, 30 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında yapacağı kamp çalışmaları başladı.

Girne The Olive Tree Hotel’de 4 günlük kampa başlayan Dörtyol kafilesinde Kağan Taşer başkanlığında, sporcu sorumlusu Mendo Şengül, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ve 26 futbolcu yer alıyor.

Koronavirüs hastalığına yakalanan ve tedavi sürecini iyi bir şekilde geçirerek hastalığı atlatan Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan, kampa yarın katılacağı belirtildi. Kamp süresi boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapacak olan Dörtyol takımı toplam altı antrenman, bir hazırlık maçı ile çalışmalarına devam edecek.

Antrenman programının oldukça yoğun olduğu kamp çalışmalarında çabuk kuvvet, dayanıklılık, toplu çalışmaların yanı sıra teknik, taktik çalışmalarında yer alacağı belirtildi. Dörtyol’da lige yönelik olarak devam eden kamp çalışmaları 2 Ağustos Pazartesi akşamı tamamlanacak.

Dörtyol’da 4 gün sürecek olan kamp çalışmalarında tek hazırlık maçı yapılacak. Dörtyol,  hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı ile 31 Temmuz Cumartesi günü Girne Pia Bella stadında karşı karşıya gelecek.

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.