Dörtyol kampı tamamladı

Dörtyol kampı tamamladı

Birinci Lig ekiplerinden Dörtyol, 30 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Girne Olive Tree Hotel’de gerçekleştirdiği ilk etap kamp çalışmasını tamamladı.

A+A-

Ligin Mesarya bölgesi ekiplerinden Dörtyol’un dört günlük kampı Kağan Taşer başkanlığında, sporcu sorumlusu Mendo Şengül, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, malzemeci Gürsel Gök ve 26 futbolcu katıldı.

 

Ogan katılamadı

Koronavirüs hastalığına yakalanan ve tedavi sürecini iyi bir şekilde geçirerek hastalığı atlatan Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan, beklenmedik sağlık sorunları yaşanmasından dolayı kampa katılamadı.

Kamp çerçevesinde Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda günde çift idman yapan Dörtyol, Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı ile de bir hazırlık maçı oynadı. Mücadeleyi Türk Ocağı 5-2 kazandı.

Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro, futbolcular oldukça keyifli ve neşeli anlar yaşanırken, motivasyon ve birliktelik açısından da kampın faydalı geçtiği görüldü.

Kamp kafilesinde yer almayan bazı yönetim kurulu üyeleri de kampı ziyaret ederek birlikte yemek yemesi, kafilede memnuniyetle karşılandı.

d-rtyol-kamp-7.jpg

Kotbaş memnun

Dörtyol yardımcı antrenörü Korhan Kotbaş, futbolcuların istekli, arzulu olmaları ile disiplinli bir şekilde çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kotbaş, çok iyi ortamda kamp gerçekleştirerek, güç depoladıklarının altını çizdi. Sezon öncesinde belirlenen hedef doğrultusunda mevcut takım kadrosuna yapılan transferlerin önemli katkılar sağlayacağını, arkadaşlığın, takım içi uyumu, birlikteliğin kısa sürede aşıldığını belirten yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, yeni sezon öncesi takım olma yolunda önemli mesafeler kaydedilerek ligde hedeflerine ulaşmaya çalışacaklarını söyledi.

Kotbaş, takım kadrosunda deneyimli ve tecrübeli futbolcuların yanında gelecek vaat eden gençlerinde yer aldığına vurgu yapılarak, çok koşan mücadele eden ve sonuç alabilecek anlayışı benimsetmeye çalıştıklarını belirtti.

Kotbaş, kampın gerçekleşmesinde emeği geçen, katkı koyan başkan Erhan Öztürk ve yönetime, kamp boyunca kafile ile yakından ilgilenen Girne The Olive Tree Hotel çalışanlarına, Nihat Bağcıer Sahasında antrenmanların yapılmasına olanak sağlayarak yardımcı olan Düzkaya Spor Kulübü başkanı Vedat Hacıabitoğlu’na kulübü adına teşekkür etti.

d-rtyol-kamp-3.jpg

2. etap çalışmaları başladı

Kamp çalışmasının ardından Dörtyol’da ikinci etap hazırlıkları başladı. Ligin başlamasına bir buçuk ay kala kendi tesislerinde hazırlanacak olan Dörtyol, Ağustos ayı içerisinde yoğun hazırlık karşılaşması programı ile çalışacak.

Dörtyol, 6 Ağustos Cuma günü 1. Lig ekiplerinden Gençlik Gücü ve 7 Ağustos Cumartesi günü ise Yeniboğaziçi ile oynayacağı iki hazırlık karşılaşmaları ile hazırlıklarına devam edecek.

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.