Dolmabahçe’de ‘fırtına’ esti: 1-2

Dolmabahçe’de ‘fırtına’ esti: 1-2

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği maçta Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

A+A-

Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği maçta Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar 9 maç sonra ligde kaybederken Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz 77. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelede gol perdesi 29. dakikada açıldı. Beşiktaş'ta N'Sakala'nın soldan ortasına kafayı vuran Vincent Aboubakar takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Trabzonspor geriden geldi, maçı çevirdi

Maçta dakikalar 44'ü gösterdiğinde ise Trabzonspor atağında Beşiktaş'ın İspanyol savunmacısı Francisco Montero topu kendi ağlarına gönderdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Trabzonspor 63. dakikada üstünlük golünü buldu. Bordo-mavililer Nwakaeme'nin taşıdığı topta Vitor Hugo'nun şık vuruşunda top ağlara gitti ve skor 2-1'e geldi.

Maçta başka gol olmazken, bu sonucun ardından Beşiktaş 44 puanda kalırken 45 puanlı Fenerbahçe haftayı lider tamamladı. Trabzonspor ise puanını 36'ya yükseltti.

 

Beşiktaş 9 maç sonra kaybetti

Beşiktaş bu sonuçla ligde 9 maç sonra kaybetti. Siyah-beyazlılar 2021 yılında ilk kez maç kaybetti. Beşiktaş bundan önceki son yenilgisini 13 Aralık 2020'de Alanyaspor deplasmanında almıştı.

 

Bu haber toplam 569 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.