Doğukan, Dünya Kupası deneyimi yaşadı

Doğukan, Dünya Kupası deneyimi yaşadı

Milli yüzücü Doğukan Ulaç, Türkiye Milli Takımı adına World Aquatics tarafından düzenlenen Açık Su Dünya Kupası 2025 organizasyonunun 4’üncü ayağında yarıştı. Temsilcimiz 70 kişinin yer aldığı yarışı 47’nci tamamlayarak tecrübe kazandı.

A+A-

İtalya’nın Sardinya adasındaki Golfo Aranci şehrinde yer alana yarışmada Doğukan 10 kilometrelik mesafeyi 01:57.27’lik derece ile 47’nci tamamladı. Milli yüzücü yarışmanın ardından yaptığı açıklamada “Benim için başı olmasına rağmen gelecek açısından ve tecrübe kazanmam açısından çok önemli yarıştı. Bu sene 5 yarışa katılım sağlayabildim ve benim için çok geliştiğim bir yıl oldu. Seneye daha fazla yarışa katılım sağlayıp daha iyi gelişerek ve puan toplayarak 2028 olimpiyatları yolunda devam edeceğiz. Destekleyen tüm herkese maddi manevi çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Doğukan bu yıl Avrupa Açık Su Kupası’nın 5 ayaktan oluşan serisinin 3’ünde, Hırvatistan’ın Starigrad şehrindeki Avrupa Büyükler Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda ve son olarak İtalya’daki Açık Su Dünya Kupası 2025 organizasyonunun 4’üncü ayağında yarışarak deneyim elde etmiş oldu.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.