Doğanöz çekildi, iki başvuru yapıldı

Doğanöz çekildi, iki başvuru yapıldı

Basketbol Federasyonu başkan adaylık süresi doldu

A+A-

Basketbol Federasyonu’nda Çarşamba günü gerçekleştirilecek Seçimli Genel Kurul öncesi başkan adaylığı için belirlenen süre doldu. Geçtiğimiz hafta başkan adaylığı müracaatı yapan Mehmet Doğanöz adaylıktan çekilme kararı alırken, başkanlık görevini 6 Eylül’de gerçekleşen genel kurulda tamamlayan Orhun Mevlit ile başkan adaylığı onay almayan Ali Tüzünkan’ın ekibinde bulunan Derya Demircioğlu başkan adaylığı için başvuru yaptılar.

 

Doğanöz’den çekilme kararı

Basketbolda 6 Eylül’de gerçekleşen Genel Kurulda yürütme görevini üstlenen Divan Kurulu, Çarşamba günü gerçekleştirilecek Genel Kurul öncesi adayların kendilerine bugün saat 17.00’ye kadar başvuru yapabileceklerini duyurmuştu. Geçtiğimiz hafta başkan adaylığını açıklayan Mehmet Doğanöz, ekip ile uyum yakalayamadıkları gerekçesi ile sözlü olarak Divan Kuruluna adaylıktan çekildiğini belirtti. Bunun üzerine Divan Kurulu, Doğanöz’den yazılı olarak çekilme kararını talep etti.

 

Mevlit ve Demirciler başvuru yaptı, son karar Divan’da

Öte yandan eski başkan Orhun Mevlit de müracaatın son saatlerinde başvuruda bulunan bir diğer isim oldu. Daha önce başkan adaylığı müracaatı yapan ama kriterlere uygun olmadığı gerekçesi ile adaylık başvurusu reddedilen Ali Tüzünkan’ın ekibinde yer alan Derya Demircioğlu da adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi.

Divan Kurulu gerçekleştireceği toplantıda adayların başvurularını değerlendirecek ve resmi olarak adayları duyuracak.

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.