Doğan’da yeni sezon hareketliliği

Doğan’da yeni sezon hareketliliği

Doğan Türk Birliği’nde yeni sezona yönelik çalışmalar hız kazandı

A+A-

BILLY MICHAEL İMZALADI… Doğan Türk Birliği’nin 1’e düşürülen yabancı uyruklu futbolcu kontenjanı çerçevesinde bu sezon takımda forma giyen Billy Michael ile yeniden anlaştığı öğrenildi. Cihangir’den Edafe’ye de imza attıran Girne ekibinin oyuncuyu başka bir kulübe vermeyi düşündüğü bilgisi edinildi

 

DEMİRMAN VE BOROVA ALINDI… Doğan’ın transferde diğer hamleleri ise Çetinkaya’dan Doğukan Demirman ve Girne Halk Evi’nden Kaan Borova oldu. Sarı lacivertliler ayrıca İdari Menajer görevine de Gökhan Güvensoy’u getirdi


K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde yeni sezona yönelik çalışmalar devam ediyor. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun yeni sezon için Süper Lig’de yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını 1’e düşürmesi sonrasında Girne ekibinin kadrosunda yer alan Billy Michael ile yeniden anlaşma sağladığı öğrenildi.

 

Billy, 5 yıllık imza attı

Oynadığı futbol ve skora yaptığı katkılarla dikkat çeken Billy Michael’in Doğan Türk Birliği’ne 5 yıllık imza attığı bilgisi edinildi. Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncuyu kadrosunda tutmak isteyen Doğan, böylelikle şu an için tek yabancı oyuncu kontenjanı için Michael ile anlaştı. Billy Michael geride bıraktığımız sezon Doğan Türk Birliği adına 27 lig maçında 14 gol, 6 kupa maçında 1 gollük performans sergilemişti.

 

Cihangir’den Edafe de alındı

Transferde Doğan Türk Birliği’nin sürpriz bir hamlesi ise Cihangir’den Donatus Edafe’ye imza attırması oldu. Ligin ikinci yarısında Cihangir forması ile 14 maçta 7 gol atan Nijeryalı futbolcunun Doğan Türk Birliği’ne imza attığı, Girne ekibinin belli bir miktar masrafını karşılayacak olan kulübe oyuncuyu vereceği bilgisi edinildi.

 

Doğukan ve Borova tamam

Yerli oyuncu transferi çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Doğan Türk Birliği’nin Çetinkaya’dan Doğukan Demirman’ı renklerine bağladığı öğrenildi. Doğan’ın ayrıca alt yapısından yetişen ve son olarak Girne Halk Evi’nde forma giyen Kaan Borova’yı da kadrosuna kattığı bilgisi edinildi.

 

Gökhan Güvensoy’a İdari Menajer görevi

Doğan Türk Birliği’nin bir diğer hamlesi ise takımda forma giyen Salih Güvensoy’un kardeşi Gökhan Güvensoy’u İdari Menajer olarak görevlendirmesi oldu. Futbol kariyerinin ardından antrenörlük kariyerine geçen Güvensoy’un yeni sezonda Doğan Türk Birliği’nde İdari Menajer olarak görev yapacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 2203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.