Doğan’da yeni dönem resmen başladı

Doğan’da yeni dönem resmen başladı

Doğan Türk Birliği anlaşma sağladığı deneyimli teknik adam Turan Altay için imza töreni düzenledi

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği bir süre önce anlaşma sağladığı deneyimli teknik adam Turan Altay için imza töreni düzenledi. Kulüp lokalinde düzenlenen imza törenine Altay’ın teknik ekibi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde konuşan Turan Altay, “Doğan Türk Birliği’nde antrenörlük yapmak bütün antrenörlerin hayalidir. Ben de bir hayalimi gerçekleştirdim. Bu takımın bu sene şampiyon olması için buraya geldim. Herhangi bir başka neden için değil” ifadelerini kullandı. Kulüp başkanı Bayar Piskobulu ise yaptığı açıklamada “Caner Oshan’ın ardından bu ağırlığı kaldırabilecek bir ismin gelmesi gerekliydi” diyerek iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

 

Piskobulu: Kulübün geleceğini kurtarma adına atılan adımlarla beraber kabuk değişimi

İmza töreninde konuşan Başkan Bayar Piskobulu, Doğan Türk Birliği’nin her zaman hedefi olduğunu vurgulayarak kulübü kurumsallaştırma adına ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. “Bugün attığımız imzalar belki Doğan’ın geleceğini kurtarma adına yaptığımız tesisleşme ile beraber bir kabuk değişimi” diyen Piskobulu, “Turan hocamın yaptıkları ve yapacakları bellidir. Caner hoca kulübün bugünlere gelmesi için çok büyük bir katkı koydu. Bundan sonra da Turan hoca ile devam edip kulübün geleceğini kurtarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

altay-teknik.jpg

“Caner hocadan sonra bu ağırlığı kaldırabilecek bir isim gelmeliydi”

“Doğan Türk Birliği’nin şampiyon olmak, şampiyonluklar yaşamak hedefidir” diyerek sözlerini sürdüren Piskobulu, “Bu saatten sonra düşündüğümüz tek şey var; daha fazla kurumsal yapıyla beraber kendi ayakları üzerinde kulübün durması ve alttan sportif başarıyı da getirecek bir sürü sporcularımızın gelişmesi” ifadelerini kullandı. “Caner hocadan sonra öyle bir antrenörün gelmesi lazımdı ki, onun ağırlığını kaldırabilsin” diyen Piskobulu, “Salı sabahı Turan hoca ile ilk görüşmek istediğimi belirttiğimde Caner hocanın da gelmesini istedi. Sonra bir araya gelerek konuştuk. Ertesi gün de kısa süre içinde anlaştık” diyerek anlaşma sürecini de aktardı. Piskobulu sözlerinin sonunda “Doğan Türk Birliği için başarısızlık, öncelikle bu tesisleri bitirememektir. Onun dışında başarısızlık yaşamam” ifadelerini kullandı.

 

Altay: Hayalimi gerçekleştirme fırsatı için teşekkür ederim

Doğan Türk Birliği’nin yeni teknik direktörü Turan Altay, her antrenörün Doğan Türk Birliği’nde çalışmanın hayali olduğunu, kendisine bu fırsatı verdikleri için teşekkür etti. Altay, “İlk önce sayın başkan ve yönetimdeki arkadaşlara beni layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Doğan Türk Birliği’nde antrenörlük yapmak bütün antrenörlerin hayalidir. Ben de bir hayalimi gerçekleştirdim. Bana bu hayalimi gerçekleştirme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

altay-yonetim.jpg

“Şampiyonluk için geldim”

Camiada çok fazla şampiyonluk hedefinin vurgulanmamasını sezdiğini söyleyen Altay, “Bir şeyleri gerçek anlamda telaffuz etme adına bir tereddüt seziyorum. Ben bunu gerçek anlamda telaffuz edeyim. Turan Altay buraya gelmişse, eğer bu takım şampiyon olmayacaksa Turan Altay başarısız demektir. Bunu net olarak ortaya koyalım. Bu takımın bu sene şampiyon olması için buraya geldim. Herhangi bir başka neden için değil” dedi.

 

“Sezon 4 Temmuz’da açılacak”

Oyuncuların gelecekleri ile ilgili şu anda net bir karar olmadığını belirten Turan Altay, “Sonu güzel gelsin. Bu camiayı hak ettiği yerlerde bitirmek nasip etsin. 4 Temmuz’da sezonu açıyoruz. Kadro yapısında iki aşamalı bir durum olacak. Birincisi oturup hocalarımızla değerlendirme yaparak 4 Temmuz’da sezon açamayacak bir kısım olacak. Çünkü 36 adamla birlikte çalışamayacağız. Ondan sonra görmek istediğimiz arkadaşlarımız olacak. Onları kadromuza dahil ederek çalışacağız. Onlarla ilgili kararı da sezon içinde vereceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.