Doğan’da keyifler yerinde

Doğan’da keyifler yerinde

Doğan Türk Birliği, geçtiğimiz hafta Topuk Yaylası’nda sezon öncesi kampını gerçekleştirerek adaya döndü

A+A-

DEVECİOĞLU MEMNUN… Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu: “Çok verimli, yorucu bir kamp geçirdik. Taktiksel, fiziksel ve mental olarak çok iyi çalıştık. Özellikle kampın son günlerinde çok yorulduk ama herkes çok istekliydi. Arkadaşlık bağlarının iyi noktaya gelmesi, en çok sevindiğimiz konu oldu.”

 

Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yeni sezona yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertli ekip bu çerçevede 14-20 Ağustos tarihlerinde Düzce’de bulunan Topluk Yaylası Tesisleri’nde sezon öncesi hazırlık kampını gerçekleştirdi. Yoğun bir kamp dönemi geçiren DTB’de Teknik Direktör Sedat Devecioğlu iyi çalıştıklarına vurgu yaparak özellikle tecrübeli ve genç oyuncuların kaynaşması adına çok verimli bir kamp geçirdiklerinin altını çizdi.

 

Devecioğlu: Çok verimli, yorucu bir kamp geçirdik

Kamp çalışmasını tamamlayarak dün sabaha karşı adaya geri dönen Doğan Türk Birliği’nde Teknik Direktör Sedat Devecioğlu çalışmaları YENİDÜZEN’e değerlendirdi. “Çok verimli, yorucu bir kamp geçirdik” diyen Devecioğlu, “Özellikle kampın son günlerinde çok yorulduk ama herkes çok istekliydi. Arkadaşlık bağlarının iyi noktaya gelmesi, en çok sevindiğimiz konu oldu. Bunlar sosyalleşme ve takımdaşlık adına güzel şeylerdi” ifadelerini kullandı.

dtb-004.jpg

Başkan ve yönetime teşekkür

“Taktiksel, fiziksel ve mental olarak çok iyi çalıştık” diyerek sözlerini sürdüren Sedat Devecioğlu, “Genel anlamda keyifli bir kamp geçirdik. Başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, bize çok güzel bir yerde kamp yapma olanağı tanıdılar. Kampın bitiminde de 2 gün boyunca İstanbul’da kampın yorgunluğunu atma adına çok güzel olanaklar sundular” açıklamasını yaptı.

 

“Kaynaşma adına çok verimli geçti”

Tecrübeli ve genç oyuncuların kaynaşması adına çok verimli bir kamp geçirdiklerini söyleyen Sedat Devecioğlu, “Bundan sonra 5 hazırlık maçımız daha var. Onları da oynayarak lige kadar en hazır hale gelmek istiyoruz” dedi. 

Doğan Türk Birliği’nin sezon başına kadar oynayacağı hazırlık maçlarının programı şöyle:

 

26 Ağustos: Yenicami

30 Ağustos: Küçük Kaymaklı

2 Eylül: Miracle Değirmenlik

9 Eylül: Baf Ülkü Yurdu

16 Eylül: Esentepe

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.