Doğan’da hazırlık sürüyor

Doğan’da hazırlık sürüyor

Doğan Türk Birliği, bayram nedeniyle verdiği aradan sonra hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor.

A+A-

Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde takıma verilen ara sona ererken ikinci periyot çalışmaları başladı. Sarı lacivertli ekip bugün Küçük Kaymaklı ile oynayacağı müsabakayla da hazırlık maçlarına başlıyor.

 

Üç günlük kamp yapılacak

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, takımın gidişatından memnun olduğunu belirtti. Çalışmalara erken başlamalarından dolayı, ayrıca bayram haftası ve mevcut vakaların da göz önünde bulundurulması sonrası takıma verilen 9 günlük aranın sona erdiğini kaydeden Oshan, 2 Ağustos tarihinde Lord’s Palace Otel’de üç günlük yapacakları kampla hazırlıkları sürdüreceklerini aktardı.

 

Hazırlık maçları başlıyor

Doğan Türk Birliği’nde hazırlık maçları bugünden itibaren başlayacak. Teknik direktör Caner Oshan bugün Küçük Kaymaklı ile Lapta’da ilk hazırlık maçlarını oynayacaklarını, ardından Pazar günü Gençler Birliği ile Acapulco Otel’de ikinci hazırlık maçlarına çıkacaklarını belirtti.

 

Takım aşılandı

Ülkedeki Covid-19’dan kaynaklı vaka sayıları ile ilgili de görüşlerini aktaran Oshan, kamp öncesi tüm takıma aşı olmalarını ilettiklerini ve aşılamanın tamamlandığını söyledi. Oshan, bundan sonra futbolun duracağını düşünmediğini belirtirken, gerekli tedbirlerin federasyon tarafından alındığını ifade etti.

 

Bu haber toplam 753 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.