Doğan’da Covid-19 eksikleri arttı

Doğan’da Covid-19 eksikleri arttı

Aksa Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde Gönyeli maçı öncesi yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan oyuncular artmaya devam ediyor.

A+A-

Sarı lacivertli ekipte daha önce açıklanan sekiz isme üç isim daha eklendi. Girne ekibi Gönyeli maçına sakatlarla beraber 13 eksikle genç takım takviyeli hazırlanıyor.

 

Covid-19’dan dolayı eksik sayısı 11 oldu

Doğan Türk Birliği’nde yapılan testler sonucunda kaleciler Dursun Cem Ateş, Cenk Yılmaz ve Hakan Koçak’ın yanı sıra Ahmet Sönmez, Aydın Aygın, Ali Savaşan, Bayram Anday ve Ali Akbulut’un test sonuçlarının pozitif çıktığı duyurulmuştu. Dün akşam saatlerinde sakatlığı bulunan ve bir süredir forma giymeyen Çağrı Kıral’ın yanı sıra Doğukan Demirman ve Arseven Dağer’in de test sonuçları pozitif çıktı. Böylelikle Covid-19’a yakalanan oyuncu sayısı 11 oldu.

                                                                                                         

Sercan maç günü belli olacak

Ligin ilk haftalarında Tansel Ekingen, Halil Turan ve Salih Güvensoy da Covid-19’a yakalanmış, o dönemde Girne ekibi maçlarda eksik mücadele etmek durumunda kalmıştı. Doğan’da ayrıca Türk Ocağı maçında sakatlanan Sercan’ın da durumu henüz netlik kazanmadı. Oyuncunun maç günü yapılacak kontrollerinin ardından oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak. Hamitköy maçında çapraz bağ kopması nedeniyle sakatlanan ve ameliyat olan Koral Saymaz ile birlikte Doğan Türk Birliği, Gönyeli maçına 13 eksikle genç takım takviyeli hazırlanıyor.

Gönyeli ile Doğan Türk Birliği arasında ilk yarıyı lider bitirme adına önem arz eden karşılaşma Cumartesi günü saat 14.00’te Gönyeli Stadı’nda oynanacak.

Bu haber toplam 1075 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.