Doğan’da bir dönemin sonu

Doğan’da bir dönemin sonu

Doğan Türk Birliği’nde uzun yıllardır teknik adam olarak görev yapan Caner Oshan görevinden ayrıldı

A+A-

u 14 YILLIK DÖNEM BİTTİ… Doğan Türk Birliği genel kurulunda mevcut başkan Bayar Piskobulu üyelerin onayını alarak görevine devam ederken, teknik direktör Caner Oshan 14 yıl arka arkaya sürdürdüğü görevinden ayrıldığını aktardı

 

u “DTB İÇİN EN İYİSİ OLSUN”… Aldığı kararı SporYeni’ye değerlendiren deneyimli teknik adam bir değişimin kulüp için iyi olacağına inandığından ve dinlenmek adına bu kararı aldığını belirtti. Uzun vadede kulübe katkı koyduğuna inanan Oshan “Doğan Türk Birliği için en iyisi olsun” temennisinde bulundu

 

Doğan Türk Birliği’nde Olağan Seçimli Genel Kurul önceki akşam kulüp lokalinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Bayar Piskobulu üyelerin onayını alarak görevine devam ederken, genel kurula konuşan Caner Oshan görevinden affını istedi. Aldığı kararı YENİDÜZEN’e değerlendiren deneyimli teknik adam bir değişimin kulüp için iyi olacağına inandığından ve dinlenmek adına bu kararı aldığını belirtti.

 

Pazartesi akşamı kulüp lokalinde mevcut başkan Bayar Piskobulu’nun tek aday olarak yeniden görevine devam ettiği genel kurulda faaliyet ve mali raporlar okunarak üyeler tarafından onaylandı. Uzun yıllardır kurulması planlanan Doğan Türk Birliği Vakfı’nın oluşumu için genel kurul çalışma yapmaya ve tamamlanmasının ardından onay için genel kurula getirilmesi gündem maddesine de onay verdi.

caner-oshan1.jpg

Genel kurulda önemli bir gelişme daha yaşandı. Takımın uzun yıllardır teknik direktörlük görevini üstlenen Caner Oshan genel kurula katılarak Divan Kurulu’ndan konuşma izni istedi. Oshan yaptığı konuşmada takımın yeniliklere ihtiyacı olduğunu, kendisinin çok yorulduğunu ve yıprandığını belirterek görevinden affını istedi. Oshan’ın üyelerden hellalik istediğini, kendisinin de hakkını helal ettiğini belirterek konuşmasını tamamladığı öğrenildi.

caner-oshan2.jpg

Adı gerek futbolculuk gerekse teknik adamlık olarak Doğan Türk Birliği ile özdeşleşen Caner Oshan, verdiği bu kararla birlikte arka arkaya 14 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrılmış oldu. 2008-2009 sezonunda 14 yıl içerisinde bir yılı Covid-19 pandemisi nedeniyle oynanmayan sezon dışında 13 sezon Girne ekibinde teknik adamlık görevini üstlenen Oshan, bu sezonların öncesinde de teknik adam olarak Doğan Türk Birliği’nde görev almıştı.

caner-oshan3.jpg

Aldığı kararla ilgili olarak SporYeni’ye konuşan teknik direktör Caner Oshan, hem yorulduğunun altını çizerken hem de yeni bir değişimin kulüp açısından daha iyi olacağına inandığı için bu kararı aldığını belirtti. Oshan, 14 yıl üst üste görev yapması ile ilgili olarak “Uzun bir süre, her teknik adama böyle bir görev süresi nasip olsun. Dinlenmek için bu kararı aldım. Yeni bir değişim kulüp açısından da iyi olacak” dedi. Kendisini zamanın yorduğunu belirten Oshan, “Kısa süre bir başarısızlık var ama uzun vadede kulübe katkı koyduğuma inanıyorum” dedi. Camiaya da mesaj veren deneyimli teknik adam, “Doğan Türk Birliği için en iyisi olsun” temennisinde bulundu.

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.