Doğancı transferleriyle güçlendi

Doğancı transferleriyle güçlendi

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig’de mücadele edecek olan batı bölgesinin köklü kulüplerinden Doğancı yeni sezon öncesinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken, yaptığı transferlerle de dikkat çekiyor.

A+A-

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve hazırlıkları bu yönde sürdüren Doğancı Spor Kulübü başkanı Cemal Tabak yönetimi, iş insanı Yüksel Alpcan ile de yapmış oldukları güçlü sponsorluk anlaşmasıyla birlikte düğmeye basarak, yapmış olduğu dikkat çekici transferlerle de adeta gövde gösterisi yaptı.

Doğancı Spor Kulübü başkanı Cemal Tabak yönetimi, takımı emanet edecek antrenörleri de belirleyerek teknik direktör Sayıner Seyitler, antrenör Azmi Coşkun, Aykut Esmeraslan, kaleci antrenörü Aziz Attila ile anlaşmaya vardı. Zümrütköy’den bonservisli transfer edilen Besim Aykanat’la ilk transferi gerçekleştiren Doğancı’da transfer devam ederek takımın mevcut kadrosuna takviyeler yapılmaya devam ediliyor.

 

Önemli isimler transfer edildi

Doğancı transfer döneminde Bostancı Bağcıl’dan Muhsin Dallı, Yeşilyurt’dan Özder Kızıler, Gayretköy’den Barış Kurt, Fevzi Hışır bonservisli olarak, Lefke’den Mehmet Toros, Hüseyin Karava, Berk Öreç, Binatlı’dan İsmail Karadayı, Bostancı Bağcıl’dan Kemal Yılmazoğlu, Dilekkaya’dan Yücel Yıldırım kiralık olarak attıkları imzalarla resmen Doğancı’ya transfer oldu.

Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.