Doğan ve Mesarya bir basamak yükseldi

Doğan ve Mesarya bir basamak yükseldi

Yenidüzen, 1955 yılından bu yana oynanmaya devam eden ülke futbolunun en üst liginin puan durumunu her hafta okuyucularına güncelleyerek aktarıyor.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 61’ıncı sezon devam ediyor. Yenidüzen, daha önce 1. Lig adı altında da oynanan en üst ligin puan durumunu okurlarına güncelleyerek aktarıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan 18. hafta maçlarının ardından Doğan Türk Birliği ve Mesarya sıralamada birer basamak yükseldi. Ayrıca Türk Ocağı 1400. puanını hanesine yazdırdı.

Doğan ve Mesarya bir basamak yükseldi

Tüm zamanların puan durumunda Doğan Türk Birliği ve Mesarya birer basamak yükseldi. Konuk ettiği lider Mağusa Türk Gücü’nü 2-0 mağlup eden Doğan Türk Birliği, toplam puanını 1612 yaparak geçtiğimiz haftayı bay geçen 1611 puanlı Gönyeli’yi geride bırakarak 5. sıraya yükseldi. En üst ligde ikinci sezonunu geçiren Mesarya, deplasmanda Yonpaş Dumlupınar’ı 3-2 yenerek toplam puanını 84 yaptı ve 83 puanlı Değirmenlik’i geçerek 31. sıraya yerleşti.

Türk Ocağı’ndan 1400 puan

Ligde geçtiğimiz hafta elde ettiği puanla önemli bir aşamayı geride bırakan bir diğer takım Türk Ocağı oldu. Konuk olduğu China Bazaar Gençlik Gücü ile 1-1 berabere kalan Türk Ocağı, tüm zamanlardaki toplam puanını 1400 yaptı.

vv.jpg

 

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.